herKez istio hep onilne oLsun server tabiKi ama oLmuo işte hep s0run hep s0run :(
![]() |
/OnlineTrezeguet demiş ki:ZSZC [Water]:![]()
Oyun kapalı açık sohbetlerinizi bu topic altından yapın.
Oyun şimdi kapandı,açıldı türünden topicler açmayınız...
SAAT 17.34 OYUN C9 VERIOR DAHA NE DIYIM KARDEŞİM.Bumu daha iyi oyun Bize sundugu oyun bumu__pandorabox__ demiş ki:Madem bu oyuna küfür ediyosun oynama sana kimse oyna demiyor .cezasoft demiş ki:sENIN Gibi oYunun ben taaa aaaaaa
Tamam bende kızgınım ama GM'lerde zevkten kapamıyorki oyunu ?
Bizlere daha güzel bir oyun sunabilmek için bakıma alıyorlar.
ZSZC WATER DEMISIN NICKIN NE ?ExTrowe demiş ki:Bizde sorun yok sorun senden büyük ihtimal![]()
Arkadaşım siz ne bekliyorsunuz ayıptır sorması ?.Biz size zorla gelin oynayın demiyoruz.Size serverın özelliklerini sunuyoruz paylaşımını yapıyoruz oynamak size kalmış.Burası paylaşım platformu (Forum) ' adı üstünde burada paylaşımlar yapılıyor paylaşım platformu olduğundan dolayı.İstemiyorsanız oynamayın ozaman.Oyunu kuran,yapan biz olsak haklısınız bize istediğiniz kadar azar çekebilirsinizcezasoft demiş ki:SAAT 17.34 OYUN C9 VERIOR DAHA NE DIYIM KARDEŞİM.Bumu daha iyi oyun Bize sundugu oyun bumu![]()
![]()
![]()
![]()
Spring'le Drug'u ben oynuyorum waterdeyimcezasoft demiş ki:ZSZC WATER DEMISIN NICKIN NE ?ExTrowe demiş ki:Bizde sorun yok sorun senden büyük ihtimal![]()
Nıckın ne ? Spring mı?ExTrowe demiş ki:Spring'le Drug'u ben oynuyorum waterdeyimcezasoft demiş ki:ZSZC WATER DEMISIN NICKIN NE ?ExTrowe demiş ki:Bizde sorun yok sorun senden büyük ihtimal![]()
![]()
Server açık.Orpheus demiş ki:kapalı saat 10:16