Ne zaman Online Olucagı Hakkında bilgisi Olan varmı ? Fire 7/24 Online Water Hep Offline ve arkadaşlar 16 bin Multi Account Banlanmış Bilgilerinize

Off varya bekle bekle zamanda geçmiyo :( En azından bi açıklama yapsada GM'ler bizde bilsek ne zaman geleceğini

Arkadaşlar Gm bilgilendirme msj ı yollamış Buyrun

ZSZC Su Kesinti
Sayın kullanıcılar,

ZSZC Su sunucu benzersiz Eğer teknik adamlar bu en kısa sürede çözülmesi için çalışıyoruz görmüş olabileceğiniz gibi problem spawn nedeniyle çevrimdışı kurulmuştur. konular bu ilgili yapmayın.

Saygılarımızla,
ZSZC Takım

GM ye sorsana GOt gıbı calışma yapıor Gece yapsında Calışmayı sabah gırelım oyuna amq

Evet İp felan Degişikligi Yok Yukarıda Yazdığım Gibi Oyunda Spawn dan Dolayı bir Problem olmuş Server Kapanmış Bu konu Hakkında Ugraşıyolarmış Bilgilendirmek İstedim.

Evet arkadaşlar bizde bu arada Sohbet edelim İsterseniz Ben Water Serverında Oynuyourm Adi0s Charımın İsmi Bide Pik3Ass

pShLck demiş ki:
oyunLa iLgiLenmiolar biLe bizim soruLarmıza cvp verende yok : ) saoLun moDLar :wink1:
7/24 saat pc başında durup size bilgi veremeyiz öyle değilmi?Bir bilgimiz olursa zaten buraya yazıyoruz en kısa sürede o konuda içiniz rahat olsun.Birde düzgün yazarsan sevinirim :curtain:

Trezeguet demiş ki:
ZSZC [Water]:

Oyun kapalı açık sohbetlerinizi bu topic altından yapın.
Oyun şimdi kapandı,açıldı türünden topicler açmayınız...

Yapılan Açıklama;
Dear Users,

ZSZC Water server has been set offline because of the unique spawn problem as you might have seen, tech guys are trying to get this resolved as soon as possible. Do not make topics concerning this.

Regards,
ZSZC Team
Türkçe ;
Sayın kullanıcılar,

ZSZC Water aşırı unique spawn sonucu zarar görmüştür,kısa sürede çözülmesi için üzerinde çalışıyoruz. Bununla ilgili spam yapmayın.

Saygılarımızla,
ZSZC Takımı

/Açıklama Eklendi :beer:

realboy4141 demiş ki:
Arkadaşlar Gm bilgilendirme msj ı yollamış Buyrun

ZSZC Su Kesinti
Sayın kullanıcılar,

ZSZC Su sunucu benzersiz Eğer teknik adamlar bu en kısa sürede çözülmesi için çalışıyoruz görmüş olabileceğiniz gibi problem spawn nedeniyle çevrimdışı kurulmuştur. konular bu ilgili yapmayın.

Saygılarımızla,
ZSZC Takım
Teşekkür ederim :muck:

Açıklama daha düzgün bir türkçeyle konuya eklendi.Google translate yardımıyla yaptığımdan dolayı %100 aynı cümleyi çeviremedim.

Kaynak ; Zszc forumları ; http://forum.primarygaming.net/showthread.php?2195-ZSZC-Water-downtime

Arkadaşım konu Cok basit Server Spawn Nedeniyle bilinmiyen bir nedenden Çökmüş konunun Uzmanları UGraşıyolarmış bu konu hakkında daha fazla bilgi verilmicekmiş. En kısa Sürede Tekrar Eski Durumuna Döncekmiş

İnş. Hemen yaparlar Fire Hep acık Water her gun check daha dun 2 de acıldı check 10 saatten fazla surdu ya

Trezeguet demiş ki:
pShLck demiş ki:
oyunLa iLgiLenmiolar biLe bizim soruLarmıza cvp verende yok : ) saoLun moDLar :wink1:
7/24 saat pc başında durup size bilgi veremeyiz öyle değilmi?Bir bilgimiz olursa zaten buraya yazıyoruz en kısa sürede o konuda içiniz rahat olsun.Birde düzgün yazarsan sevinirim :curtain:
nasıL desem biLemi0rum : ) ama herkesin işi var inanaıorumki buda senin işin ben yeterince duzgun yazdıgımı duşunuorum . kaç kişi merak edio ne oluo ne bitio die ama kimse bi cvp alamıor . tabiki 24 saat pc basında bize cvp veremezsina ama sen bu işi yapı0san en azından 3-4 saat içinde yaptıqın işe 5-10 dk dahi oLsa bkabiLrsin :wink1: yeTerince açıkLayıcı oLdu sanıRım ?

Gece Online Olur Diye Düşünüuorum Cünkü Kore ile aramızda Zaman Dilimi Var arkadaşlar o yüzden Gece online olur server die düşünüyorum

pShLck demiş ki:
Trezeguet demiş ki:
pShLck demiş ki:
nasıL desem biLemi0rum : ) ama herkesin işi var inanaıorumki buda senin işin ben yeterince duzgun yazdıgımı duşunuorum . kaç kişi merak edio ne oluo ne bitio die ama kimse bi cvp alamıor . tabiki 24 saat pc basında bize cvp veremezsina ama sen bu işi yapı0san en azından 3-4 saat içinde yaptıqın işe 5-10 dk dahi oLsa bkabiLrsin :wink1: yeTerince açıkLayıcı oLdu sanıRım ?
Bak ne güzel anlamışsın altını çizdiğim yeri tekrar oku.Konu güncel sorun yok.Bize rütbe verilirken açtığımız konulara,davranışlarımıza ve türkçeyi ne kadar düzgün kullandığımıza bakılarak veriliyor.Bende isterdim anında size o haberi verebilmeyi ama dediğim gibi bizimde işlerimiz var.Ve emin ol burada bişeyler paylaşmak çok eğlenceli benim için :nod:

Ve sana bir öneride bulunayım."bkabiLrsin" yerine " bakabilirsin" yaz.Buda forumumuzun bir kuralı sayılır.Lütfen dikkat edelim.

Konuyu açıp kilitlememizin sebebide işte budur.Herkes bildiği şeyleri konu altına paylaşacak.Bunun için mod olmanıza gerek yok.

Yukarı Alt