ewt xD ve mesela bazı itemler buglu o itemi alıyorum o item üzerimde oldukca charda bugda kalıyo ve charla hiç bişey ypaamıyom giridğim gibi oyundan atıyo ve bu dediğm şimdi bana odlu chara giirlmiyo :S
ya eskiden media patcherla aynı seyleri yapıp oyuna girmistim ve launcherte test server fln yazıyodu smdı yazmıyo launcher halen aynı ve giremıyorum yardım
Hocam Oyuna Giriyorum Bir Süre Sonra Char Hiç Bir Yere Hareket Etmiyor Lagdanmıdır Acaba Ben Alt Delete Yapıyorumda Öyle Durumlarda Sizce Bekliyeyimmi Ne Yapayım Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Şimdiden Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar
beyler 30 dk da tg kestim serverde moblarda hata olduğu için ismim yazmadı hatanın düzelmesi için servere restart attık bu şekilde serverde kalabildiğimizin kanıtını görmüş olduk fotolar az sonra gelecektir.
Ben 1 tane char açtım Sonra 1 lwl de en fazla 3 stat veriliyorya ben mp ve hp ye ne kadar stat verdim sayamadım yardırıyordum xDD Bu Arada Az Çok İleri Geri Yaptım O Kadar Kaleden Dışarı Çıkamadım Son Birşey xDD Admin Charının str stat Kaç xDD Wallaha Bilmiyordum Ben Zannettim Herkezin Hesabı Öyle Başlıyor Sonra O Hesapdan Atıldım Birdahada Giremedim xDD Merak Etme Zaten 2 Canavar Öldürdüm Birde Azcık STR verdim D
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.