Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Autumn ve GM tombalaci46 sorunsuz lwl atlıyor ve kasılıyor biz girer girmez oyundan cıkıyor ne biçim iş

CaptainAizen

Öğreniyorum
aşırı hızlı koşması bug değil bilerek yapılan birşey =) ayrıca hala o hata var mı bilmiyorum ama eu çarlar hata verebilir

boşuna beklemeyin bu sorun sadece bizde var ve bu sorun tombalaci ve autumn kasılmadan düzelmez onlarda hiç sorun yok ayrıca o hızlı koşma şuanda kasılanlar için bir yarar sağlıyor...
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ReaLKinG32 demiş ki:
boşuna beklemeyin bu sorun sadece bizde var ve bu sorun tombalaci ve autumn kasılmadan düzelmez onlarda hiç sorun yok ayrıca o hızlı koşma şuanda kasılanlar için bir yarar sağlıyor...
- Resim Silinmiş.
o kadar çok biliyorsun gel sen uğraş bakalım db ile -.-"

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
db bilgim senden fazladır bilip bilmeden konuşma xD hiç tanımadığın kişilere bilginle artistlik yapma

ReaLKinG32 demiş ki:
db bilgim senden fazladır bilip bilmeden konuşma xD hiç tanımadığın kişilere bilginle artistlik yapma
o kadar db bilgin warsa neden kendine bir server açmıyorsun? nie bizimle berabersin? :byes: :byes:

benim silkroad bilgim 0 silkroad yei başladım db bilgim var başka bir oyunun pw serverini kurdum ama silkroad bilgim yok...

Bu arada başka bir buda buldum şimdi söyleyeyim 2-3 lvl bırden atlayınca normalde bıze verdıgı stryı poınt olarak verıyor 57 lvl 666 hp var bununda duzeltılmesı gerekır

mustip demiş ki:
Bu arada başka bir buda buldum şimdi söyleyeyim 2-3 lvl bırden atlayınca normalde bıze verdıgı stryı poınt olarak verıyor 57 lvl 666 hp var bununda duzeltılmesı gerekır
o dediğin bunlar benim deyimimle küçük buglar daha büyük problemli bugları çözüp rahatça oyun oynamaya başlayınca böyle küçük bugları sonra çözeceğiz.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt