Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Dncndnz Wallaha Bak Hacı xDD Girdim Chara 400 HP 400 MP War Yanılıyormuyum Gmcim :PP xDD Elinde Parlayan Glavemi Spearmı Ne War nuker skilleri açık 2 ates nukesi attım ve çok hızlı atıyor beklemiyor bi saat ateş toplamayı çok hızlı hareket ediyor Bir Sürü Seçenek Wardı Hee Çantasında Bütün İtemlerin Parlayanı Wardı Artık Sosmu Sommu Sunmu Bilemem Çünki Sremu Gibi Bişi Sandım Herkez Admin Olarak Başlıyor Ve Hep Admin Olarak Girecem Sandım Onun İçin Oynamama Baktım Öyle Pek Arştırmadım Hee Birde 50 m Parası Wardı Ben Hep Admin Olarak Girecem Sandım Ama Yanılmışım xD Atıldıktan Sonra Giremedim Birdaha Zaten 1-2 Kere Denedim Birdaha Hesap Açınca Ve Admin Olarak Giremeyince O Char Adminin Charı Olduğunu Anladım Ve Yüzümdeki İfadeyi Siz Düşünün Artık xDD

Yalansam Sorun GM ye :D:D:D Hee Bu Arada Hocam Gıda Tüccarı JinJin Den speed pot alacam tam 10 tane %100 speed pot alacam tıklıyorum pot çantaya gelmiyor konuşmayıda sonlandıramıyorum lag warmış gibi kalıyor ama onu tıklamadan önce hareket ediyordu sanırım orda bir açık war

CaptainAizen

Öğreniyorum
görev yöneticisini aç işlemlere gel orda silkroad.exe varsa işlemi sonlardır de öyle dene

edit:evet tombalacı res attı servera

İsrodan Girmeyi Deniyorum Öyle Oluyor Ama Her Çıktığımda Oyuna Tekrar Girmeye Kalktığım Zaman Loaderi Tıklıyorum Sonra Client Sonra İsroyu Tıklıyorum Aksitaktirde Normal Sroya Giriyor ^^

Aaa Arkadaşlar Yeni Birşey Buldum Sizdede Oluyormu Bilmiyorum Ama Sanırım Server Kapalıyken Normal Sro Açılıyor Server Açılınca Privateye Geçiyor Çünkü Az Önce Normal Sro Açılıyordu Sonra Loader Falan Hiç Bişi Demedim Direk Tıkladım Private Açıldı Yazıları Falan Çıktı (OYUNA GİREN JANGAN ONUNDE BEKLESIN:D)

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt