Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Ben Gm Nin charında Kestim 2 mob 15k mı M Mi Ne Werdi Yılanları KesmiŞTİM Dur Yanlış Bilgi Vermeyeyim Girip Bir Keseyim Haber Veririm Size :wink1:

I_love_you_Extraloob demiş ki:
Ben Gm Nin charında Kestim 2 mob 15k mı M Mi Ne Werdi Yılanları KesmiŞTİM Dur Yanlış Bilgi Vermeyeyim Girip Bir Keseyim Haber Veririm Size :wink1:
başkasının çarına girince eline çıkıyor. :coffee: lütfen bir daha girme.

Autumn demiş ki:
başkasının çarına girince eline çıkıyor. :coffee: lütfen bir daha girme.
Yok Hocam Ben Sizin Char Olduğunu Bilmiyordum Zaten Sremu Gibi Bişi Sandım Dedim Gm Olarak başlıyorsan sremu gibi Bişi Heralde Dedim Sonra Atıldım Dahada Giremedim Zaten Girmemde Ve 1 Kere Girdim O Kadar :wink1: Hee Bu Arada Zaten Kendi Açtığım Üyelikle Sizin Hesaba Girdim Yani Benım Yaptığım Bişi Yok Wallaha Birdaha Olursa Resim Çeker Direk Çıkarım :)

CaptainAizen

Öğreniyorum
autumn o tgyi ben bulmuştum biliyomusun :D dc yedim yarım saat sonra girdim yoktu ortalarda sen kesmişsin :D bu arada shakramlardan 25m düşüyor

Ben 1 tane char açtım Sonra 1 lwl de en fazla 3 stat veriliyorya ben mp ve hp ye ne kadar stat verdim sayamadım yardırıyordum xDD Bu Arada Az Çok İleri Geri Yaptım O Kadar Kaleden Dışarı Çıkamadım Son Birşey xDD Admin Charının str stat Kaç xDD Wallaha Bilmiyordum Ben Zannettim Herkezin Hesabı Öyle Başlıyor Sonra O Hesapdan Atıldım Birdahada Giremedim xDD Merak Etme Zaten 2 Canavar Öldürdüm Birde Azcık STR verdim :DD
girdğn char gm charımıydı nasıldı lv fln kaç :D

sizdede manyaklara 1 2 ve maximum 3criicalmi vuruyor :D avrupa açtım moviaya 88 vurdu tek hit :D

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt