![]() |
başkasının çarına girince eline çıkıyor.I_love_you_Extraloob demiş ki:Ben Gm Nin charında Kestim 2 mob 15k mı M Mi Ne Werdi Yılanları KesmiŞTİM Dur Yanlış Bilgi Vermeyeyim Girip Bir Keseyim Haber Veririm Size![]()
Yok Hocam Ben Sizin Char Olduğunu Bilmiyordum Zaten Sremu Gibi Bişi Sandım Dedim Gm Olarak başlıyorsan sremu gibi Bişi Heralde Dedim Sonra Atıldım Dahada Giremedim Zaten Girmemde Ve 1 Kere Girdim O KadarAutumn demiş ki:başkasının çarına girince eline çıkıyor.I_love_you_Extraloob demiş ki:Ben Gm Nin charında Kestim 2 mob 15k mı M Mi Ne Werdi Yılanları KesmiŞTİM Dur Yanlış Bilgi Vermeyeyim Girip Bir Keseyim Haber Veririm Size![]()
lütfen bir daha girme.
girdğn char gm charımıydı nasıldı lv fln kaçI_love_you_Extraloob demiş ki:Ben 1 tane char açtım Sonra 1 lwl de en fazla 3 stat veriliyorya ben mp ve hp ye ne kadar stat verdim sayamadım yardırıyordum xDD Bu Arada Az Çok İleri Geri Yaptım O Kadar Kaleden Dışarı Çıkamadım Son Birşey xDD Admin Charının str stat Kaç xDD Wallaha Bilmiyordum Ben Zannettim Herkezin Hesabı Öyle Başlıyor Sonra O Hesapdan Atıldım Birdahada Giremedim xDD Merak Etme Zaten 2 Canavar Öldürdüm Birde Azcık STR verdimD