Millet ne kadar aç göz olmuş altı üstü bir GM lik ne kadar çok isteklisiniz yaaa daha oyunun açılıp açılmıycagı söz konusu deil iki de bir aksilik çıkıyo daha 14 dolar war .

ula benle konuşsana ne hakkında konuşcanız :D bu arada host işi tmm sayılır hafta sonuna kadar helledecez en geç pazartesi host gelcek ve oyun açılcak!!

yaw neden tartışıyosdunuz sen ben mı var bu işin hepimiz elbirliğizye kuracağız işte ayrıca sözü edilen utku bnm sorabilrisin arkadaşım bana msnde senı kayıt ettım ama özel msj da atabşilirdin..

รﻨչﻨռ ъεռ կﻪթﻪ८ﻪğıռıչ รεկﻨռ էﻪ **

UYARI : Forumdaki Üslubunuza Dikkat Edin ...

Birşey Sorucam Sremu ile kurcaksanız server'ı o oyundan hayır gelmez arklar adam onu beta olarak sürüyor şuan adamın kendisi bile kuramadı düzgün birşey adam oyunun iyi olacağını bilseydi zaten size dağıtmazdı akıl var mantık var.. boşa zaman harcayıpta heveslendirmeyin milleti :evil:

emre67380 demiş ki:
görücez diorum başka bişi demiorum :D
Zaten başka bir şey demiyosunuz görücez görücez diğer topice bak arkadaşım bide onlara cevap ver ama belirttiğim şekillerde bir site yapmak bi host bulmak ıvır zıvır işler
Türkiye KORSANLIĞIN KRALI herşeyin sahtesi korsanı mevcut sizde açın bi KORSAN SERVER bakalım sonu ne olucak.
Dikkatini çekerim server ı açamazsınız demiyorum...

1. sremula olcak iş deil bu
2.biz karalıyız er yada geç mutlaka açacaz yanlızca ne zaman olcağını bilmiyoruz
3. host u pazargünü bi arkadaşımız vereceğini söledi büyük olasılık pazar denemeyi yaparız!!

kesinlikle şaka felan deil beyler mutlaka açıcaz ama ne zaman olcağı belli deil!!

Yukarı Alt