Varya utkuyla emre ye acımıyorum bu berke acıyorum baksana çocuga nasıl kendilerine alet yapmışlar vala acıdım size utku bari şu berkeyi alet yapmayın kendinize...
lol berke kim?ferosero demiş ki:Varya utkuyla emre ye acımıyorum bu berke acıyorum baksana çocuga nasıl kendilerine alet yapmışlar vala acıdım size utku bari şu berkeyi alet yapmayın kendinize...
evt bundan sonra tartışmayı keselim ayrıca serverla bilgi olarak serverı pazar günü denencekNuKeMaN_TR_0 demiş ki:Yaw lütfen burda tartışmayın lütfen (rica ediyorum sonra sen kimi suturuyorsun fln demeyin :evil: ) server eğer açılcaksa ki umarım açılır server hakkında bilgi ararken yarım saat bu tartışmaları okuyorum tekrarlıyorum lütfen rica ediyorum bu başlığı tartışmayla kirletmeyin![]()
Ben sen sus die bişey dememde pazar günü gelcek diom başka bişi demiom.NuKeMaN_TR_0 demiş ki:Yaw lütfen burda tartışmayın lütfen (rica ediyorum sonra sen kimi suturuyorsun fln demeyin :evil: ) server eğer açılcaksa ki umarım açılır server hakkında bilgi ararken yarım saat bu tartışmaları okuyorum tekrarlıyorum lütfen rica ediyorum bu başlığı tartışmayla kirletmeyin![]()
çok haklısın 20.000$ gibi bir meblayı bulup serwer ı açtın ana makine lağzım bunları kayıt edecek 7/24 açık kalacak ki işini göücek bir mankine 5.000$ sana patlar 25.000$a ve exp i fazla fazla dağıtırsan para kazanamassın ama bunları göze alıyorsan başla yaparsanda helal olsunT0XlC demiş ki:+1907|O²| demiş ki:Kim cıkardıysa bi client_emu yu başlıcam şimdi halkın ii ce beynini yıkıyo ya. Oyuna baglanıp yapabildiğiniz şeyler neler ? veya nasıl oynuyorsunuz ? geçtim bunları nası bi mantık yürütüp Türk Serverı kuruyoruz diye başlık atıyorsunuz bunuda geçtim. Joymax salakmı size server actırsın bunu gene geçtim bi private server gördünüz diye bizde kuralım demeye başladınız gene geçtimBunun için bir sürü neden söylücem ;
1. SRO Emulatör Hiç bir şey deil yapabildiklerinin hepsi belli
2. Private Server ı acanlar suanda yeni server acıyor ve acmak için 20.000$ Para istiyor. (Dogrumu Gerçekmi Bunu bilemicem Dogruysa anladınız zaten)
3. Oyuna sadece bir client indirdiniz ve onun la giriyosunuz
4. Oyun bilgilerini kaydedecek hiç bir veri tabanınız yok Media ile bişiler yapmaya ugrasıyosunuz
5. Hadi diyelim herşeyi yaptınız oldu bitti gelin server a giriyoruz diyeceksiniz. 1 gircek 2 gircek 3 gircek 4 de Güm server Kapancak sebebi bilgisayarın olacak. EXL için rahat baya bi alan almak lazım
6. Bana bu verdiğim cvp yüzünden Kötülücek varsa üstüne giderim. Uyarı gelsin fark etmez çünki birinin böyle bir cvp ı vermesi gerekiyordu.
7. Kurarsanız HELAL OLSUN !...
bencede oyunn sürekli online olması için güselbi pc nin 7/24 açıl kalması gerek sanırım
zaten bizde bu serverı evden açmıcaznadir demiş ki:çok haklısın 20.000$ gibi bir meblayı bulup serwer ı açtın ana makine lağzım bunları kayıt edecek 7/24 açık kalacak ki işini göücek bir mankine 5.000$ sana patlar 25.000$a ve exp i fazla fazla dağıtırsan para kazanamassın ama bunları göze alıyorsan başla yaparsanda helal olsunT0XlC demiş ki:+1907|O²| demiş ki:Kim cıkardıysa bi client_emu yu başlıcam şimdi halkın ii ce beynini yıkıyo ya. Oyuna baglanıp yapabildiğiniz şeyler neler ? veya nasıl oynuyorsunuz ? geçtim bunları nası bi mantık yürütüp Türk Serverı kuruyoruz diye başlık atıyorsunuz bunuda geçtim. Joymax salakmı size server actırsın bunu gene geçtim bi private server gördünüz diye bizde kuralım demeye başladınız gene geçtimBunun için bir sürü neden söylücem ;
1. SRO Emulatör Hiç bir şey deil yapabildiklerinin hepsi belli
2. Private Server ı acanlar suanda yeni server acıyor ve acmak için 20.000$ Para istiyor. (Dogrumu Gerçekmi Bunu bilemicem Dogruysa anladınız zaten)
3. Oyuna sadece bir client indirdiniz ve onun la giriyosunuz
4. Oyun bilgilerini kaydedecek hiç bir veri tabanınız yok Media ile bişiler yapmaya ugrasıyosunuz
5. Hadi diyelim herşeyi yaptınız oldu bitti gelin server a giriyoruz diyeceksiniz. 1 gircek 2 gircek 3 gircek 4 de Güm server Kapancak sebebi bilgisayarın olacak. EXL için rahat baya bi alan almak lazım
6. Bana bu verdiğim cvp yüzünden Kötülücek varsa üstüne giderim. Uyarı gelsin fark etmez çünki birinin böyle bir cvp ı vermesi gerekiyordu.
7. Kurarsanız HELAL OLSUN !...
bencede oyunn sürekli online olması için güselbi pc nin 7/24 açıl kalması gerek sanırım
Yazdıklarımızı oku ondan sonra yaz pls...kuzucuk demiş ki:bi yararım olabılcegini sanmıyorum ama hayırlı olsun inş kurarsınız... kötümü olur 'T'sro![]()
bi ss koyda görsünler ya...berke1676 demiş ki:peki ama oyundayken resim çekmeyi unuttum ya bugün yine girdiğimizde ss çeker buraya koyarım..
1 Tane Değil 5-10 Tane Koyun...Ayrıca SS Lerde Oyunun Sremu OLmadığını bİZE Kanıtlayın... Launcherden Start Geldiğini Vb Şeylerin Resimlerini Koyun..Ayriyetten Mesela hotan Drug Store Gidin Orda Potları Gösterin Bize VE Chat Kısmına EXTRALOOB yazın.. VE bÖYLE şEYLER yApınKİ Size BirAZcık İnanalım ?!!!!!!!berkomu demiş ki:bi ss koyda görsünler ya...berke1676 demiş ki:peki ama oyundayken resim çekmeyi unuttum ya bugün yine girdiğimizde ss çeker buraya koyarım..
emre67380 Sen Mi Susacaksın Ben Mi Susturayım ?emre67380 demiş ki:15 000 dolar dioz ve nereye açılmıo server pazar günü görücez bu siteden 1 kişi bile oyuna giremicek görürüz pazar günü anca ss lerimizi görüceksiniz hahahaha!!!![]()