Millet ne kadar aç göz olmuş altı üstü bir GM lik ne kadar çok isteklisiniz yaaa daha oyunun açılıp açılmıycagı söz konusu deil iki de bir aksilik çıkıyo daha 14 dolar war .
+2691216764OneEyedJack demiş ki:Şimdiden başarılar ama bu işe çok başlayan oldu olucağını sanmam bu o kdr da kolay bir iş değil.
bütün mesajları bi okusaydın :)lol_nooob demiş ki:+2691216764OneEyedJack demiş ki:Şimdiden başarılar ama bu işe çok başlayan oldu olucağını sanmam bu o kdr da kolay bir iş değil.
kim? benmithedark demiş ki:arkdaşım sana ulaşmaya uğraşıyom ama olmuyor msn den mesaj attım cevap gelmedi emailim:[email protected] beni ekledin ama cvp verdin bana bana ulaşırsan sevinicem önemli bişey konuşucam seninle
Şimdi niye küfür ediyosunki küfür etmedende kızgınlığını dile getirebilirdin_AcTioN_ demiş ki:รﻨչﻨռ ъεռ կﻪթﻪ८ﻪğıռıչ รεկﻨռ էﻪ ﻪզ
Zaten başka bir şey demiyosunuz görücez görücez diğer topice bak arkadaşım bide onlara cevap ver ama belirttiğim şekillerde bir site yapmak bi host bulmak ıvır zıvır işleremre67380 demiş ki:görücez diorum başka bişi demiorum![]()