zuhahahahahahah Türkiye KORSAN Server :D
Arkadaslar Basarılar Utku Bi ara Msnden Yazsana Kanka ben Serkan@mirct...... ?!!!!!!.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

arkadaşlar bu serverin açılması için 15 dolar a ihtiyacım var onuda paypal ile yapalıımıı_? eğer üye olcaksanız..

Ben oynuycam ve kayıt olucam kesin açılırsa zaten çoğu kişi oynar bence yap paypal dan ama sen bilirsin :roll: sonra sakat a düşmeyelim :mrgreen:

ok de hyr bakın paypalda sizler bnm siteme üye oluyosunuz ve reklamlara tıklıyoruz hep birlikte ve bunlarla para kazanıyoruz anladınızmı?...bunu yapalımmı? diyorum kalabalık olursak para çabuk toplanır diilmi..?

Ben bu akşam deilde yarın ksasbilirim bizimkiler kıacak yoksa ama belki gelirim şimdilik by ?!!!!!! :roll:

hadi kardeş ne yapçaksak söyle hemen bu akşam açarız :D

tıklayanlara gm lik verirmisin :D birazda silk sun silah fln :D artıq gönlünden ne koparsa ?!!!!!!.....

tamam hadi yapalım şu işi link ver tıklıyayım :D msn den birilerinede bişiler uydurup tıklatırım :D

Hadi açtınmı ver link i bencede hemen açalım biran önce (bizde bişler verirsin artık :twisted:

Yukarı Alt