Bnce Eğer Oyunda 90+ lvl Açık OLursA Arkadaşın Dediği Gibi 20x Ex Olsn Eğr 90 yada 80 se 10x Ex Yeter... ?!!!!!!! :mrgreen:

EmmaW

evet hayaller gerçek oluyorr :D benim bilgisayarda tam bozulcak zamanı seçti başka bilgisayardan takılıyorum yarına kadar no sro :(

umarım akşama açılır bi yardımım dokunursa benimde çorbada tuzum olsun isterim (ama çok bişi anlamam böle şeylerden) bence başarıcaz açılıcak TRsro

İnşallah açarsınız bence bi ilk hafta falan (veya ay yıl bile olabilir :twisted: )daha çok exp olsun mesela x25 ya da x100 :twisted: çok iyi iş çıkarmışsınız ?!!!!!!. umarım olur ve bizde oynayabiliriz ?!!!!!!!

Serverle ilgili bir link var mı?Varsa ilk günü kaçırmak istemiyorum.Ayrıca root serveri nasıl aldığınızı merak ettim.Ocean bile alamıyordu.Sanırım 20 bin $dı :?:

arkadaşlar bu oyunun yanı serverin kapasitesi olmiyack yani sunucu alıyorum onun sayesınde dc ve lag olmıyacak en güzel yanıda bu...haızrlanıyor ayrıca indirmeniz gerekn tek sey media pk 2 şimdilik bakalım olursa onu bu raya upload edicem....herkese iyi günler..

Yukarı Alt