az kaldı az geliyo server
![]() |
ya olumsuz mesaj yazcaklar lütfen hiç yazmasın....|O²| demiş ki:Bu olay hala dewam ediyomu ya :? dediklerimden hiç bişi anlamamışsınız o zmm tamam devam edini.
Olumlu Yazıyom:Hayır oyun kısa bi süre içinde türkler tarafından açılcak heralde en son site yapıp joymaxa tanıtmaktı .berkomu demiş ki:ya olumsuz mesaj yazcaklar lütfen hiç yazmasın....|O²| demiş ki:Bu olay hala dewam ediyomu ya :? dediklerimden hiç bişi anlamamışsınız o zmm tamam devam edini.
baba büyüksünberke1676 demiş ki:millet server
in şimdiki durumunu açıklayayaım sizlere....
1-server bitti ben bağlandım herşey sro gibi herşey hemde(bu olay sremuyla alakasızdır)
2-normal isroda update olsa bu serverde update olcktır...
3-normal serverler bulunmaktadır yanında bir de bizim serverimiz olcktır.. ?!!!!!!!
4-silk chargedeki itmler ilk gun ücretsiz olcktır..
5-exp ,sp,drop oranını daha ayarlamadım onun üzerinde çalışıyorumm..
serverin sorunları ise...
sadece onlıne yapamadıkama oda olcktır bu arada full bnm fikirler diyen arkadaşda kusura bakmayın ama yardım budur dimi (ayrıca sadece fikiri sitede hostıng içindir..
parantez le söyleyeyim...)........evt budur oolay umarım beyenirsiniz herşeyi...
önceki sayfalardaki event fikirlerimi okudunmu istersen daha çok düşünebilirim ayrıca beni event GM si yaparmısın ve GM ler için güzel dış görünüş düşüncelerim varberke1676 demiş ki:evt artık bakacaz onuda düşündüm ilk gün girmek kolay olmıcak çünkü durmadan dc verebilir ilk gün...kolay olmıcak item mallı kullanmanız.
![]()