RiqueLme
Bilgiliyim
konu off topicleri gecti gibime gelio baksana benim bu mesajımla 1485 mesaj olcak aynen kirlilik yapmayalım server geLdiginide 1 kişi yazsın buraya media client uploadlasın konu temiz kalsın

![]() |
Creepy demiş ki:Dikkat ediyorumda Sabahtan beri 3-5 kişi(Aynı Kişiler) Paso Post kasıyor..
yok açılmadımı ne zamaan açılcak yok warningg diyor patch atmıyor eu gelsin gelse böle yapıcam gelse oyun bozulur cart curt zart zurt..
Boşa Post Atmayın beyler Dikkat ettiyseniz 5 kişi konuşuyor bi topicte..
Update geldmi bilgi verilecektir sakin olun..
gercekten cok haklısnız sabah bi baktım 90 sayfaydı simdi baktım 125 sayfa bu kadar olduna göre kesin acılmıstır dedim 35 sayfanın aynısındada aynı konular var lütfen biras sag duyulu olalım arkadaslar exl ekibi hepimiz için burda server acıldı saman ilk exl memberlerin haberi olacaktır sadece yetkilerin demesini bekleyelim lütfen gereksiz msj atmayalımburak140 demiş ki:Creepy demiş ki:Dikkat ediyorumda Sabahtan beri 3-5 kişi(Aynı Kişiler) Paso Post kasıyor..
yok açılmadımı ne zamaan açılcak yok warningg diyor patch atmıyor eu gelsin gelse böle yapıcam gelse oyun bozulur cart curt zart zurt..
Boşa Post Atmayın beyler Dikkat ettiyseniz 5 kişi konuşuyor bi topicte..
Update geldmi bilgi verilecektir sakin olun..
güzel konuştun kardeş.
Ben nadir bakabiliyorum bakıncada sadece bu adamlar Zart Zort konuşuolar.Ama Laftan Anlayan kim![]()
Onların derdi de senin post sayın değil zaten , kirlilik yaratman.serhatguler59 demiş ki:ben postunda deqilim
Allah aşkına Site Yetkilisi Sil Bütün Post budur Nedir Onları da Sussun Arkdaş...
Biz Burda Merak Ettigimizden Soruyoz Telaşımızdan soruoz geçe 3 4 kdar 10 20 post için yatmıyacak kdar geri zekalı insnlar deqiliz tmm mı lafını bilde konuş....
Öyle birşey denmedi sana sadece milletin tepkisi en ufak gereksiz şeye post atılmasına, bir bilgiyi bulmak için sayfa sayfa dolaşmak zorunda kalıyor millet .serhatguler59 demiş ki:biz forumda sizce kirlilik mi yaratırıyoruz ? yani sizin için degerleri olan biz üyeler kirlilik yaratıyosak burda neden bizi barındırıyosunuz bizim sorularımız sizi bunaltıyorsa neden mod oluyosun yada neden üst makamlara geçiyosunuz bunlar sizin egolarnızmı merak ettim sayın mod lar ????????????????
Kardeşim gelince Gelicek bi kaç soru sor durmadan gelicekmi hata verdi zart zortserhatguler59 demiş ki:biz forumda sizce kirlilik mi yaratırıyoruz ? yani sizin için degerleri olan biz üyeler kirlilik yaratıyosak burda neden bizi barındırıyosunuz bizim sorularımız sizi bunaltıyorsa neden mod oluyosun yada neden üst makamlara geçiyosunuz bunlar sizin egolarnızmı merak ettim sayın mod lar ????????????????
1. Türkçeyi katletme Türkçede Qve q yoktur Değil mi olmasın o söylemeye çalıştığınserhatguler59 demiş ki:bi bilig arıyorlarsa zaten o bilgiyi paylaşan kişi yada mod bilgiyi güncel bir şekilde 1. sayfada düzenli oalrak yeniler sayın crown insanlar bunu çok iyide bilir sen bi bilgiyi bulmak için 125 sayfaya tek tek bakıyosan o senin problemni tabi ama ben ilk olarak sadece 1 sayfadaki güncel haberlere bakar sonra son mesaja göre yorumumu yaparım sohbetimi yaparım zaten maksat da o deqilmi eglenceli bir şekilde aradıgını bulmak mutlu olmak biz böle her dakikamızı insanlarla paylaşarak mutlu oluyoruz Crown ....
serhatguler59 demiş ki:bi bilig arıyorlarsa zaten o bilgiyi paylaşan kişi yada mod bilgiyi güncel bir şekilde 1. sayfada düzenli oalrak yeniler sayın crown insanlar bunu çok iyide bilir sen bi bilgiyi bulmak için 125 sayfaya tek tek bakıyosan o senin problemni tabi ama ben ilk olarak sadece 1 sayfadaki güncel haberlere bakar sonra son mesaja göre yorumumu yaparım sohbetimi yaparım zaten maksat da o deqilmi eglenceli bir şekilde aradıgını bulmak mutlu olmak biz böle her dakikamızı insanlarla paylaşarak mutlu oluyoruz Crown ....
Avenger demiş ki:Beyler 2gündür sigara icmemiş gibisiniz belki sinirler gerilmeye başladı ama daha sakin olalım hem burası bilgi almaya yeri soru sormakta bir sakınca yok sakınca aşırıya kacmakta bence![]()
![]()