deyecek eminim:D

20:00 2009-07-16 pekin time

i asked Gm when the updating finished right now

GM told me that need more time . may be tomorrow , all are well . then open the server sunworld

it is all i know now

so we just wait
//////////////
20:00 2009/07/16 Pekin Timne

Ben bir güncellemeyi hemen bitmiş.GM bana daha fazla zamana ihtiyacım var dedi.{Yarın olabilir].sonra sunucu sunworld açık,böylece bekleyin

hmn cevrimi bu

arkadaşlar kesin bi bilgi değil ama so i think eu gelecek çünkü sswc klasörünün içindeki screenshoot ların içinde eu characterler var ve 100 lvl skilleri gözüküyo yani eu gelicek bnce ama umarım gelmez:S

R0wa demiş ki:
Snow falan geldimi bari? skillerden biri Resim koysun bakalım :P merak ettim cidden ^^
Server kapalı şuan ama dün SpywaR3 çekmiş.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Eu gelirse millet buraya akar serverlara giremeyiz ama çok ta ii olur eu charla oynamanın bi zevki başka bi gelsin diom bi gelmesin diom

Daha Önce Yazdıgım abuk sabuk şeyler için özür dilerim...Bundan sonra Önemli İşe yarar şeyler için konuşcam haklısınız biri tüm sayfalara bakar ve saçma apan şeyler bulursa kötü olur

Ve her mesajda şu gelsin bu gelsin şu gelirse şunu yaparım şu gelirse bunu yaparım demeyi bırakın lütfen nelerin geliceğini görüceğiz EU felan yok .

Onu bilmiyorum da aktif etmezler 100 skillerinden sonra.
Bence bundan sonra bir check daha olur o zamana kadar Eu eksiklikleri giderilir ve yayına girebilir Eu charlarda.

EmmaW

ironeye yazmıştı eu da birsürü bug varmış skilleri falan kullanınca input param error veriyormuş yani o hataları gidermeden eu gelmez

beyler skiller gelcekte gene eskisi gibi 2 saatte bir skillere mi basılcak :S eğr öle olursa hiç getirmesinler daha ii bekle vur bekle vur hiç olmuo valla

Yukarı Alt