ya byler eu feln gelmio sadece 100 skilleri gelio başka bişe deil o 2 saat de 1 skil basma olayı geçmez o lagg a bağlı bir şey we bnce bu updateden sonra (EĞER) serwer gelirse lag 2 katına çıkacak !!
![]() |
sn çok mu büyük insansın da senle arasındaki postu kapamış kendini kral zanetmeregtoy31 demiş ki:bazı okdr mesaj atmış sabahtan beri tek konuyla yazdıkları boş şeylerle beimle arasındaki 70 msj farkı kapamış burası post kasma alanına döndü
Ben boşa post kasmaktan hiçyazmıyorum daha iyi asıl sen kendini bişey sanıyorsun galiba ki bana laf atıyorsun ben orda birilerine yada birine birşey demedim ama sen bana burda kendini kral zanetme diyerek (bizi ufak ufak Aşşağılıyorsun) ben bu kelime nedemek bilmiyorum diyorsanBymaTchLes demiş ki:sn çok mu büyük insansın da senle arasındaki postu kapamış kendini kral zanetmeregtoy31 demiş ki:bazı okdr mesaj atmış sabahtan beri tek konuyla yazdıkları boş şeylerle beimle arasındaki 70 msj farkı kapamış burası post kasma alanına döndü
Aşağılamakbirini ya da bir durumu oldugundan dusuk seviyede gostermek, boylece kendisinin ondan ustun oldugu yargisina varmaya calismak, ve onun hakkinda oyleymis gibi konusmak eylemlerinin hepsi.