ovgu_76 ne iğrenç avatarın var bu arada miğdem bulandı vallaha :?
o ne oyle resmen sumkurmemiş 1 yıl biriktirmiş :d

![]() |
Ben sadece ortamı yatıştırmaya calıştım yanlış anlaşıldıysam özür dilerin :|serhatguler59 demiş ki:zaten sanane !! ben benim muhattapım olan insanlara sölüyorum benim gibi oyunu kapalı sohbet iyi olan oyun ille her türlü sevinçi derdini paylaşan insanlara sölüyorum...
Tamam artıkserhatguler59 demiş ki:zaten sanane !! ben benim muhattapım olan insanlara sölüyorum benim gibi oyunu kapalı sohbet iyi olan oyun ille her türlü sevinçi derdini paylaşan insanlara sölüyorum...
serhatguler59 demiş ki:tmm her neyse bu saçma ve nedensin tartışmamızdan sizinde pay aldıgınız için sizlerden özür diliyorum.. iyi forumlar herkez özgür olsun bence düşünclerinizi sölemekten kaçınmayın sorun korkmayın adam oyunun ne zmn gelecegini ögrenmek istiyo yada bazılarının yaptıgı yorumlara inanmıyo diyelim modların yorumlarını kaideye alıyo ondan belki o kdar soru soruyoruz eger bizim sorularımız siz sayın arkdaşları bayıyosa size kirli bişi gibi geliyosa görmezden gelebilirsiniz aynı diger mesajlarmıza yaptıgınız gibi bu mesajada yapmasanız sevinirim bi mesajlarımızla kirlilik degil siteye foruma neşe katmaya geldik kavga etmeye gelseydik çok dan küfürü basın çeker giderdik tekrar özür dileyorum sinirlerim laçka oldu :S
serhatguler59 demiş ki:tmm her neyse bu saçma ve nedensin tartışmamızdan sizinde pay aldıgınız için sizlerden özür diliyorum.. iyi forumlar herkez özgür olsun bence düşünclerinizi sölemekten kaçınmayın sorun korkmayın adam oyunun ne zmn gelecegini ögrenmek istiyo yada bazılarının yaptıgı yorumlara inanmıyo diyelim modların yorumlarını kaideye alıyo ondan belki o kdar soru soruyoruz eger bizim sorularımız siz sayın arkdaşları bayıyosa size kirli bişi gibi geliyosa görmezden gelebilirsiniz aynı diger mesajlarmıza yaptıgınız gibi bu mesajada yapmasanız sevinirim bi mesajlarımızla kirlilik degil siteye foruma neşe katmaya geldik kavga etmeye gelseydik çok dan küfürü basın çeker giderdik tekrar özür dileyorum sinirlerim laçka oldu :S
Eu'nun gelmeyeceği %99 gibi birşey..serhatguler59 demiş ki:gelme ihtimalı yüksek neden dersen 100 lw ler gelio 100 lw eu suz olmaz diye düşnüüyorum sponsora gelince bu çin serverının joymaxla uzaktan yakından alkası yok isro ve joymaxdan tamamem bagımsızdır
sana katılıyorum çünkü bu bi oyun adamlar aslında bir yerde hata yapcaklar ama eu gelirse talet 10 x olcak talet 10 katı olcak oyuna herkez öle düşünüyo benceRunAway demiş ki:yooo bence euro gelebilir 100 lv geleliyosa çünkü 100 lv olup euronun olmaması olamaz bence