serhatguler59 demiş ki:
zaten sanane !! ben benim muhattapım olan insanlara sölüyorum benim gibi oyunu kapalı sohbet iyi olan oyun ille her türlü sevinçi derdini paylaşan insanlara sölüyorum...
Ben sadece ortamı yatıştırmaya calıştım yanlış anlaşıldıysam özür dilerin :|

serhatguler59 demiş ki:
zaten sanane !! ben benim muhattapım olan insanlara sölüyorum benim gibi oyunu kapalı sohbet iyi olan oyun ille her türlü sevinçi derdini paylaşan insanlara sölüyorum...
Tamam artık

Oyun açılınca burda yorum yazılsın yeter birsürü topice gerek yok

Evet bilgiler güncel olarak Mod. lar tarafından düzenleniyor , gayet de iyi yapıyorlar bu görevi fakat bu konuya eklenen bir haberi herkesin görmesi gerekiyor mesela, en basitinden bir örnek.

tmm her neyse bu saçma ve nedensin tartışmamızdan sizinde pay aldıgınız için sizlerden özür diliyorum.. iyi forumlar herkez özgür olsun bence düşünclerinizi sölemekten kaçınmayın sorun korkmayın adam oyunun ne zmn gelecegini ögrenmek istiyo yada bazılarının yaptıgı yorumlara inanmıyo diyelim modların yorumlarını kaideye alıyo ondan belki o kdar soru soruyoruz eger bizim sorularımız siz sayın arkdaşları bayıyosa size kirli bişi gibi geliyosa görmezden gelebilirsiniz aynı diger mesajlarmıza yaptıgınız gibi bu mesajada yapmasanız sevinirim bi mesajlarımızla kirlilik degil siteye foruma neşe katmaya geldik kavga etmeye gelseydik çok dan küfürü basın çeker giderdik tekrar özür dileyorum sinirlerim laçka oldu :S

serhatguler59 demiş ki:
tmm her neyse bu saçma ve nedensin tartışmamızdan sizinde pay aldıgınız için sizlerden özür diliyorum.. iyi forumlar herkez özgür olsun bence düşünclerinizi sölemekten kaçınmayın sorun korkmayın adam oyunun ne zmn gelecegini ögrenmek istiyo yada bazılarının yaptıgı yorumlara inanmıyo diyelim modların yorumlarını kaideye alıyo ondan belki o kdar soru soruyoruz eger bizim sorularımız siz sayın arkdaşları bayıyosa size kirli bişi gibi geliyosa görmezden gelebilirsiniz aynı diger mesajlarmıza yaptıgınız gibi bu mesajada yapmasanız sevinirim bi mesajlarımızla kirlilik degil siteye foruma neşe katmaya geldik kavga etmeye gelseydik çok dan küfürü basın çeker giderdik tekrar özür dileyorum sinirlerim laçka oldu :S

serhatguler59 demiş ki:

bide sen neden üstüne alınmıssın onu anlamadım 122 den 124 e kadar ismin yok biz post kasanlara dioruz gereksiz post kasanlara :wink1:

ps:turkeylord :lol:

gelme ihtimalı yüksek neden dersen 100 lw ler gelio 100 lw eu suz olmaz diye düşnüüyorum sponsora gelince bu çin serverının joymaxla uzaktan yakından alkası yok isro ve joymaxdan tamamem bagımsızdır

serhatguler59 demiş ki:
gelme ihtimalı yüksek neden dersen 100 lw ler gelio 100 lw eu suz olmaz diye düşnüüyorum sponsora gelince bu çin serverının joymaxla uzaktan yakından alkası yok isro ve joymaxdan tamamem bagımsızdır
Eu'nun gelmeyeceği %99 gibi birşey..

ama oyun bi yerden zerki kaçar dogrusun ama eusun bi 100 lw düşünülemez bence bide bu yönü var senin düşüncenede saygı duyuyorum tabi ama herkezin kendi düşündügü dogrudur...

RunAway demiş ki:
yooo bence euro gelebilir 100 lv geleliyosa çünkü 100 lv olup euronun olmaması olamaz bence
sana katılıyorum çünkü bu bi oyun adamlar aslında bir yerde hata yapcaklar ama eu gelirse talet 10 x olcak talet 10 katı olcak oyuna herkez öle düşünüyo bence

Eu'nun bu updatede gelmeyeceği %99 gibi birşey , ilerisini kastetmiyorum.

Bu updatede Eu beklemeyin .

hımm ama bu optionda eger 100 lw ler gelirse senin dediklerinin tersi çıkma olasılıgı yüksek oluyor o zmn bide buradan bak sana göre 90 lw skillerimi gelcek yoksa sade 100 lw ler ve skillerimi ?

indirmek lazım galiba derken ? çok çelişkili herkes başka bi kafa çalı bilen yoq herkes sallıo haa

nasıl yanlışın var bi demon bi serverda 30 dakka kesiliyosa o dkar 90 lw in arasında 2 3 kiişi demona dalıyor onlarda en fazla 5 dakak dayanıyor oda zar zor arkasında duran wojka ve exrod adında 2 force force charları sayesinde ise öle bi kişi 2 saat res res diye elin gavuruna yalvarıyosa bu serverda büyük bi boşlukluk var demekdir bence...

Yukarı Alt