bazı okdr mesaj atmış sabahtan beri tek konuyla yazdıkları boş şeylerle beimle arasındaki 70 msj farkı kapamış burası post kasma alanına döndü

Türkcesi de enfesmiş arkadaşın xD post kasmak mı ? bunda bişe yok eleman herkes hayalini yazıyor buraya.. zaten konu başlıgındanda anlaşılacagı gibi server kapalı ifadesi herkesi bilgilendirecek nitelikte.. hadi bakalım sen bunu hecelerine ayır geldiğimzde alkışlayalım seni LALALA xD

BymaTchLes demiş ki:
regtoy31 demiş ki:
bazı okdr mesaj atmış sabahtan beri tek konuyla yazdıkları boş şeylerle beimle arasındaki 70 msj farkı kapamış burası post kasma alanına döndü
sn çok mu büyük insansın da senle arasındaki postu kapamış kendini kral zanetme
Ben boşa post kasmaktan hiçyazmıyorum daha iyi asıl sen kendini bişey sanıyorsun galiba ki bana laf atıyorsun ben orda birilerine yada birine birşey demedim ama sen bana burda kendini kral zanetme diyerek (bizi ufak ufak Aşşağılıyorsun) ben bu kelime nedemek bilmiyorum diyorsan

Kod:
Aşağılamakbirini ya da bir durumu oldugundan dusuk seviyede gostermek, boylece kendisinin ondan ustun oldugu yargisina varmaya calismak, ve onun hakkinda oyleymis gibi konusmak eylemlerinin hepsi.

aga sıze serverın ne zaman acılacıqını %75 tahmın edıyım cuma gunu saat sabah 12 den sonra her an acılabılır.!

sağol ^^ yazın abi forum değil mi bu hayaller bilgiler istekler düşünceler öneriler harmanı..

walla goruceksınız okuld yapmadığım matamatıksel ıslemler sonucunda bu kanıta wardım ıns bılırım^^

çin saati felan bilmek gerek boco nun dediğide celişkili zaten.. cuma gece acılır gibi yda cumartesi sabah

kardeşim cın satını bılmek gerek dıyorsun suan cınde st 2ye 20 falan war bıraz hesapla en az 8 saat dıyor :wink1:

Diyorum kımse anlamıo ya bu aksam 12 den sonra yada yarın oglen 12 den sonra:) bi 12 bulur herhalde:):)

diyorsunuz yazın yazın bişey olmaz ben diyorum fazla yazmayın şimdi yazmanın ne zararı var yazmanın zararı yok ama önemli olan ne yazıldığı şimdi bi gece burda 2.010 media yı paylaştık sabaha kadar millet boş durmadı yazdı yazdıklara şeylere bakarsak hepsi aşağı yukarı aynı şey server açıkmı skiller 100 e kadar geldi ama lvl 90 server ne zaman açılacak biz bunların hepsini aslında biz yazdık zamanın da ama millet okdr sayfanın arasında bulamıyo bunları sebebide belli herkez mesaj yazıyo hemde Post kasmak için forum chat gibi deildirki herkez hayallerini yazsın bilgi desen yazılır abi kim bişey der
ama genellikle herhangi bir konudaki onuncu-yirminci mesajlar arasında yavşamaya, yirminci mesaj sonrasına doğru ego patlaması alanına dönüşmeye başlar.
şimdi herkez arıyor media paylaşın diye peki nerde bu media walla ben arasam bulamam gece saat 01:30 gibi bi arkadaş upload etti allah razı olsun şimdi o da arasa oda bulamaz şimdi bukadar boş mesaj yazılmamış olsaydı konu sapıtmamış olacaktı zaten burda skiller geldi ee geldiyse bize ne gerekiyor şimdi update ile gelen şeyler bunlar neler onları bulmamız lazım demi ama burda allah için tam onları buluyoruz
(buda boş bi mesaj artık atılan mesajların haddi hesabı yok)

eet 1 gun uyusa yeter ona gozler yarım calısıo yha ___ onların bole bızım böle () yane %50 calısıyor ama bugun yarın acılır merat etmeyın :D

Yukarı Alt