ironEyE demiş ki:
musser demiş ki:
bu dosyayı kurulum klasörünün içinemi atcaz :?
Evet.Yani içindeki sro_client,launcher,media.pk2 yi değiştiricen içindekiyle.

Ps:Topic güncellenmiştir.Son bilgi çevriliyor.
ironeye yardım edersen çok sevinirim 2lemde kaldım resmen :S şimdi ben exl deki sunwrold ile ilgili 6 partıda indirip sonra bu senin verdiğin linktekinide indirip bu verdiğin linktekileri o 6 partla yüklediğim klasörün içine atsam oyun çalışırmı ?

XacapzteR demiş ki:
ironEyE demiş ki:
musser demiş ki:
bu dosyayı kurulum klasörünün içinemi atcaz :?
Evet.Yani içindeki sro_client,launcher,media.pk2 yi değiştiricen içindekiyle.

Ps:Topic güncellenmiştir.Son bilgi çevriliyor.
ironeye yardım edersen çok sevinirim 2lemde kaldım resmen :S şimdi ben exl deki sunwrold ile ilgili 6 partıda indirip sonra bu senin verdiğin linktekinide indirip bu verdiğin linktekileri o 6 partla yüklediğim klasörün içine atsam oyun çalışırmı ?
Evet.

Ps:Topic güncellenmiştir.Son bilgi çevriliyor.[/quote]
ironeye yardım edersen çok sevinirim 2lemde kaldım resmen :S şimdi ben exl deki sunwrold ile ilgili 6 partıda indirip sonra bu senin verdiğin linktekinide indirip bu verdiğin linktekileri o 6 partla yüklediğim klasörün içine atsam oyun çalışırmı ?[/quote]
Evet.[/quote]
Eywallah solasın ..

ironEyE demiş ki:
Evet 3 gün içinde gelecekmiş.Bazı bugları düzeltmeleri zaman alıcakmış...
bak arkadaşım ilk 12 temmuz dediniz sonra 14 deiniz 14 oldu 3 gün dediniz 3 gün geççek 1 hafta öle öle arkadaşım insan özür dileyerek başlar tamammı buna terbiye denir.

recently . so many ppl ask me a same problem :when will update our server ?

Yes , i want to know it too . So i ask GM about this problem

Gm said we have to wait another 3 days

but update only for the lvl 90 skill . not for the bug .

may be we have to wait more days .

gmnin noticesi

mania demiş ki:
ironEyE demiş ki:
bak arkadaşım ilk 12 temmuz dediniz sonra 14 deiniz 14 oldu 3 gün dediniz 3 gün geççek 1 hafta öle öle arkadaşım insan özür dileyerek başlar tamammı buna terbiye denir.
arkadaşım arkadaş solonun dediğini soyledi dün onda bi suç yok! şimdide 3 gün içinde diyor ne yapsın bence sen öyle konuşmadan önce düşünmelisin! :curtain: :curtain: :sfff:

Gelmicek boşuna uğraşmayın abrtılar bence bu gmler... Tamamen tamamlasınlar sonra yayınlasınlar yaptık desinler olay bitsin

mania demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Terbiye dersini senden alsaydım burda mod olmama izin vermezlerdi...

Ayrıca ben GM`in dediğini söylüyorum.Eğer özür dileyerek söze başlayacak biri varsa oda GM.Ben GM miyim?

her 2 nizde insan 1 der arkadaşlar %100 doğru degil derdi dün grödün [KESİN] Yazan bendim sanırım :lol:

ironEyE demiş ki:
mania demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Terbiye dersini senden alsaydım burda mod olmama izin vermezlerdi...

Ayrıca ben GM`in dediğini söylüyorum.Eğer özür dileyerek söze başlayacak biri varsa oda GM.Ben GM miyim?

:thumbsup: :thumbsup: Ayrıca Mania Forumu İnanılmaz Kirletip Post kasıosun :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Yukarı Alt