WildKing demiş ki:
Vallaha 12saat içinde 90 skiller gelmezse artık inanmıyacagım bunlara . ben yatıyorum size iyi beklemeler Muck :lol:
Hiç bir zaman öyle düşünmeyeceğim.Sebep:
ironEyE demiş ki:
Saolun.Neyse konuyu bölmeyelim.Anlayacağınız bu skiller çindeki olaylar yüzünden gelmiyor bence.Hem adamlar download linklerini vermiş onu bunu yapmışlar.Tek yapacakları ufak bir update ama daha fazla adam çekmek ve atraksiyon + gerilim yapmak istediklerinden hemen getirmiyolar.^^
Bende olsam hemen getirmezdim.
Mesela:Sen bir çikolata ürettin hemde çok süpersonik bir çikolata.İçine 3 maddeyi aynı anda kattığında enfes oluyor.Ama tek birini kattığındada süper oluyor.İlk tek birini katar 1 yıl satarsın millet sıkılır bırakmak ister sen 2. süpersonik maddeyide katarsın 1 yıl daha öyle satarsın millet yine bırakmak ister sen 3. süpersonik maddeyi katınca artık millet "okadar süpersonik olmuşki daha süpersonik olmaz" diye onu her aman yer ve o çikolata tarihe geçer.

Burdan çıkaracağımız sonuç:Adamlar özellikle updateyi geciktiriyor.^^

ironEyE demiş ki:
Lagı azaltmak için server kapasitesinide değiştireceklermiş.
2000 se 1500 -.- inş. öle olmas döverim o gmyi gitsin Pcsine Ram Alsın Servere 1 Sınır Koysun Örnek:

5000 ( ABarttın demeyin isro'yu görüyoruz 50 tane server var -.- hepside 3000 fln )

gitsin gm 8 GB ram alsın donatsın pcyi o server hit yapar xD 1 seneye isro misro bırakılır :D 1 girion serverler0 :D xDdD

Yukarı Alt