Bilgiler topice eklenmiştir.
6 veya 12 saat sonra.WildKing demiş ki:bu son bilgi 6 saat sonra tam olarak 6saat sonra gelicekmi bunlar? ona göre şimdi yatıp 6seet sonra kalkıcam da
Hiç bir zaman öyle düşünmeyeceğim.Sebep:WildKing demiş ki:Vallaha 12saat içinde 90 skiller gelmezse artık inanmıyacagım bunlara . ben yatıyorum size iyi beklemeler Muck![]()
ironEyE demiş ki:Saolun.Neyse konuyu bölmeyelim.Anlayacağınız bu skiller çindeki olaylar yüzünden gelmiyor bence.Hem adamlar download linklerini vermiş onu bunu yapmışlar.Tek yapacakları ufak bir update ama daha fazla adam çekmek ve atraksiyon + gerilim yapmak istediklerinden hemen getirmiyolar.^^
Bende olsam hemen getirmezdim.
Mesela:Sen bir çikolata ürettin hemde çok süpersonik bir çikolata.İçine 3 maddeyi aynı anda kattığında enfes oluyor.Ama tek birini kattığındada süper oluyor.İlk tek birini katar 1 yıl satarsın millet sıkılır bırakmak ister sen 2. süpersonik maddeyide katarsın 1 yıl daha öyle satarsın millet yine bırakmak ister sen 3. süpersonik maddeyi katınca artık millet "okadar süpersonik olmuşki daha süpersonik olmaz" diye onu her aman yer ve o çikolata tarihe geçer.
Burdan çıkaracağımız sonuç:Adamlar özellikle updateyi geciktiriyor.^^
Verirsem bana değil GMlere kızsınlar ben sadece İşimi yapıyorum.LegendLess demiş ki:İronEye beklyiroz ama senin yerinde olsam kesin bile olsa vermezdim zaman![]()
Eğer Olmassa Evine Gelip Gıdıklıycam :) heheheironEyE demiş ki:Verirsem bana değil GMlere kızsınlar ben sadece eşimi yapıyorum.LegendLess demiş ki:İronEye beklyiroz ama senin yerinde olsam kesin bile olsa vermezdim zaman![]()
![]()
ironEyE demiş ki:Verirsem bana değil GMlere kızsınlar ben sadece eşimi yapıyorum.LegendLess demiş ki:İronEye beklyiroz ama senin yerinde olsam kesin bile olsa vermezdim zaman![]()
![]()
Ahahaha pardon.WildKing demiş ki:ironEyE demiş ki:Verirsem bana değil GMlere kızsınlar ben sadece eşimi yapıyorum.LegendLess demiş ki:İronEye beklyiroz ama senin yerinde olsam kesin bile olsa vermezdim zaman![]()
![]()
işimi olsa daha iyi olur yanlış anlaşılabilir![]()
![]()
![]()
Yap sen eşini engellemeyelimde ne ara evlendinironEyE demiş ki:Verirsem bana değil GMlere kızsınlar ben sadece eşimi yapıyorum.LegendLess demiş ki:İronEye beklyiroz ama senin yerinde olsam kesin bile olsa vermezdim zaman![]()
![]()
eheheheAvenger demiş ki:Yap sen eşini engellemeyelimde ne ara evlendinironEyE demiş ki:Verirsem bana değil GMlere kızsınlar ben sadece eşimi yapıyorum.LegendLess demiş ki:İronEye beklyiroz ama senin yerinde olsam kesin bile olsa vermezdim zaman![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zuahahahha xD ZUAHAHAHHA :)WildKing demiş ki:ironEyE demiş ki:Verirsem bana değil GMlere kızsınlar ben sadece eşimi yapıyorum.LegendLess demiş ki:İronEye beklyiroz ama senin yerinde olsam kesin bile olsa vermezdim zaman![]()
![]()
2000 se 1500 -.- inş. öle olmas döverim o gmyi gitsin Pcsine Ram Alsın Servere 1 Sınır Koysun Örnek:ironEyE demiş ki:Lagı azaltmak için server kapasitesinide değiştireceklermiş.
Beceremedik diyecekler Pat tüm db silinecekironEyE demiş ki:Lagı azaltmak için server kapasitesinide değiştireceklermiş.
Yanarım yanarım verdiğim 35$a yanarım.Black Rain demiş ki:Beceremedik diyecekler Pat tüm db silinecekironEyE demiş ki:Lagı azaltmak için server kapasitesinide değiştireceklermiş.![]()
Ahahhaha noob seniironEyE demiş ki:Yanarım yanarım verdiğim 35$a yanarım.Black Rain demiş ki:Beceremedik diyecekler Pat tüm db silinecekironEyE demiş ki:Lagı azaltmak için server kapasitesinide değiştireceklermiş.![]()
![]()
![]()