Yok silk aldım bugün onu diyorum.Wax Whine demiş ki:Sunworld üyeliği paralı mıymış ?

![]() |
Yok silk aldım bugün onu diyorum.Wax Whine demiş ki:Sunworld üyeliği paralı mıymış ?
Nee parası, adam silk aldı onu diyorWax Whine demiş ki:Sunworld üyeliği paralı mıymış ?
6-12 saat kadar bi süre bekleHeLL_KinG demiş ki:hala mı gelmedi bu skiller![]()
90 lvl skilleri gelince başlayacaktım ama bu gidişle başlayamayacak gibi görünüyorum![]()
Beklemesine beklerimde geleceğini hiç sanmıyorum :|Wax Whine demiş ki:6-12 saat kadar bi süre bekleHeLL_KinG demiş ki:hala mı gelmedi bu skiller![]()
90 lvl skilleri gelince başlayacaktım ama bu gidişle başlayamayacak gibi görünüyorum![]()
![]()
İnşallah gelir artık.Çikolata teoriside bu kadar uzun olmaz yani.HeLL_KinG demiş ki:Beklemesine beklerimde geleceğini hiç sanmıyorum :|Wax Whine demiş ki:6-12 saat kadar bi süre bekleHeLL_KinG demiş ki:hala mı gelmedi bu skiller![]()
![]()
![]()
Sabreden derviş muradından gebermişWax Whine demiş ki:6-12 saat kadar bi süre bekleHeLL_KinG demiş ki:hala mı gelmedi bu skiller![]()
![]()
Oh be bende o laf neydi diye kaç gündür düşünüp düşünüp duruyorum buydu dimi.llLeGoLaSll demiş ki:Sabreden derviş muradından gebermişWax Whine demiş ki:6-12 saat kadar bi süre bekleHeLL_KinG demiş ki:hala mı gelmedi bu skiller![]()
![]()
![]()
Oh be bende o laf neydi diye kaç gündür düşünüp düşünüp duruyorum buydu dimi.ironEyE demiş ki:Sabreden derviş muradından gebermişllLeGoLaSll demiş ki:6-12 saat kadar bi süre bekleWax Whine demiş ki:90 lvl skilleri gelince başlayacaktım ama bu gidişle başlayamayacak gibi görünüyorum![]()
![]()
![]()
ironEyE demiş ki:Oh be bende o laf neydi diye kaç gündür düşünüp düşünüp duruyorum buydu dimi.llLeGoLaSll demiş ki:Sabreden derviş muradından gebermişWax Whine demiş ki:6-12 saat kadar bi süre bekle![]()
![]()
![]()
Abi 2 sefer daha gelmezse bende inanmayacam artik...Agilla demiş ki:nede çok eminsiniz yaben hala şüpheciyim
![]()
Ya gelirse..Gnome demiş ki:Abi 2 sefer daha gelmezse bende inanmayacam artik...Agilla demiş ki:nede çok eminsiniz yaben hala şüpheciyim
![]()
![]()
Gelsede gelmesede oynayacaz...Ama lag gitsin yeter.Prisoners demiş ki:Ya gelirse..Gnome demiş ki:Abi 2 sefer daha gelmezse bende inanmayacam artik...Agilla demiş ki:nede çok eminsiniz yaben hala şüpheciyim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen deneyimni attirda snn avatara bitiyorum yaAgilla demiş ki:Ben Deneyimlerimden Biliyorum Gelmez