llPixeLll demiş ki:![]()
Ayrıca Mania Forumu İnanılmaz Kirletip Post kasıosun
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahaha güldürme beni post kassam kaç postum olurdu biliyormusun

![]() |
llPixeLll demiş ki:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sürekli olarak konuyu dağıtıyorsun.Bir daha konuyu dağıtma lütfen!mania demiş ki:llPixeLll demiş ki:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahaha güldürme beni post kassam kaç postum olurdu biliyormusundalga geçme
nerden biliyorsun 100 gelmiyeceğiniironEyE demiş ki:100 level gelmiyecekmiş.Sadece 90 level skilleri gelicekmiş.Neyse buda güzel ama FW olur mu bilemem.![]()
En son noticede 100 lvl skillerinin gelme ihtimalinin düşük olduğu yazıyormuş.Ama 90 skilleri kesinmiş.Eu gelirmi gelmezmi bilemem.Euda aşırı derece bug varmış.Skill kullanınca input param error gibi.Ondan dolayı geciktiriyolar...berkomu demiş ki:nerden biliyorsun 100 gelmiyeceğiniironEyE demiş ki:100 level gelmiyecekmiş.Sadece 90 level skilleri gelicekmiş.Neyse buda güzel ama FW olur mu bilemem.![]()
birde ben çinlinin tekine 100 lvl nezaman gelecek diye sordum 5gün dedi :S
hmm sağol ozaman eu baya bir sonra gelecek gibi görünüyor..ironEyE demiş ki:En son noticede 100 lvl skillerinin gelme ihtimalinin düşük olduğu yazıyormuş.Ama 90 skilleri kesinmiş.Eu gelirmi gelmezmi bilemem.Euda aşırı derece bug varmış.Skill kullanınca input param error gibi.Ondan dolayı geciktiriyolar...berkomu demiş ki:nerden biliyorsun 100 gelmiyeceğiniironEyE demiş ki:100 level gelmiyecekmiş.Sadece 90 level skilleri gelicekmiş.Neyse buda güzel ama FW olur mu bilemem.![]()
birde ben çinlinin tekine 100 lvl nezaman gelecek diye sordum 5gün dedi :S