EmmaW

ironEyE demiş ki:
100 level gelmiyecekmiş.Sadece 90 level skilleri gelicekmiş.Neyse buda güzel ama FW olur mu bilemem. :D
nerden biliyorsun 100 gelmiyeceğini
birde ben çinlinin tekine 100 lvl nezaman gelecek diye sordum 5gün dedi :S

berkomu demiş ki:
ironEyE demiş ki:
100 level gelmiyecekmiş.Sadece 90 level skilleri gelicekmiş.Neyse buda güzel ama FW olur mu bilemem. :D
En son noticede 100 lvl skillerinin gelme ihtimalinin düşük olduğu yazıyormuş.Ama 90 skilleri kesinmiş.Eu gelirmi gelmezmi bilemem.Euda aşırı derece bug varmış.Skill kullanınca input param error gibi.Ondan dolayı geciktiriyolar...

EmmaW

ironEyE demiş ki:
berkomu demiş ki:
ironEyE demiş ki:
En son noticede 100 lvl skillerinin gelme ihtimalinin düşük olduğu yazıyormuş.Ama 90 skilleri kesinmiş.Eu gelirmi gelmezmi bilemem.Euda aşırı derece bug varmış.Skill kullanınca input param error gibi.Ondan dolayı geciktiriyolar...
hmm sağol ozaman eu baya bir sonra gelecek gibi görünüyor..

Bence gelicek ama zaman bildirmek yersiz olur gm boşu boşuna media pk2 vermez link vermez notice yazmaz var bişeyler fakat ironeye zaman verme sonra çıkmadımı sen suçlu duruma düşünüyorsun gelcek de :D

nerden biliyorsunuz gm belkide bizi kandırıo? hele 1 kandırsın adamın ta düüt ederler :D xDD

NiGHTMaRe

Aileden
melih pek geleceğini zannetmiyorum.ama inşallah ümitleriniz boşa çıkmaz.ben bıraktım oyunu o lagda o oyun oynanmaz.heleki 90 skillerinin geldiğini düşün herkes o servere yığılcak.lagı düşünemiyorum

Gmin en son yazdıkları:
*Bu sabah (bize göre 6 saat sonra) server kapasitesinde oynama yapıp lagı azaltacağız.
*Tarih olarak 15 temmuzu yanlışlıkla verdik özür dileriz.
*Bazı skiller ekleyeceğiz.
*Petlerdeki bugları kaldıracağız.
*Skilleri eklemek için datada oynamalar yapıyoruz eklemeden önce test edeceğiz ondan dolayı uzun süre kapalı kalabilir.

Yani uzun lafın kısası 6 saat kalmış. :D

Yukarı Alt