![]() |
Evet.Yani içindeki sro_client,launcher,media.pk2 yi değiştiricen içindekiyle.musser demiş ki:bu dosyayı kurulum klasörünün içinemi atcaz :?
ironeye yardım edersen çok sevinirim 2lemde kaldım resmen :S şimdi ben exl deki sunwrold ile ilgili 6 partıda indirip sonra bu senin verdiğin linktekinide indirip bu verdiğin linktekileri o 6 partla yüklediğim klasörün içine atsam oyun çalışırmı ?ironEyE demiş ki:Evet.Yani içindeki sro_client,launcher,media.pk2 yi değiştiricen içindekiyle.musser demiş ki:bu dosyayı kurulum klasörünün içinemi atcaz :?
Ps:Topic güncellenmiştir.Son bilgi çevriliyor.
Evet.XacapzteR demiş ki:ironeye yardım edersen çok sevinirim 2lemde kaldım resmen :S şimdi ben exl deki sunwrold ile ilgili 6 partıda indirip sonra bu senin verdiğin linktekinide indirip bu verdiğin linktekileri o 6 partla yüklediğim klasörün içine atsam oyun çalışırmı ?ironEyE demiş ki:Evet.Yani içindeki sro_client,launcher,media.pk2 yi değiştiricen içindekiyle.musser demiş ki:bu dosyayı kurulum klasörünün içinemi atcaz :?
Ps:Topic güncellenmiştir.Son bilgi çevriliyor.
bak arkadaşım ilk 12 temmuz dediniz sonra 14 deiniz 14 oldu 3 gün dediniz 3 gün geççek 1 hafta öle öle arkadaşım insan özür dileyerek başlar tamammı buna terbiye denir.ironEyE demiş ki:Evet 3 gün içinde gelecekmiş.Bazı bugları düzeltmeleri zaman alıcakmış...
arkadaşım arkadaş solonun dediğini soyledi dün onda bi suç yok! şimdide 3 gün içinde diyor ne yapsın bence sen öyle konuşmadan önce düşünmelisin!mania demiş ki:bak arkadaşım ilk 12 temmuz dediniz sonra 14 deiniz 14 oldu 3 gün dediniz 3 gün geççek 1 hafta öle öle arkadaşım insan özür dileyerek başlar tamammı buna terbiye denir.ironEyE demiş ki:Evet 3 gün içinde gelecekmiş.Bazı bugları düzeltmeleri zaman alıcakmış...
__Marijuanna__ demiş ki:Gelmicek boşuna uğraşmayın abrtılar bence bu gmler... Tamamen tamamlasınlar sonra yayınlasınlar yaptık desinler olay bitsin
Terbiye dersini senden alsaydım burda mod olmama izin vermezlerdi...mania demiş ki:bak arkadaşım ilk 12 temmuz dediniz sonra 14 deiniz 14 oldu 3 gün dediniz 3 gün geççek 1 hafta öle öle arkadaşım insan özür dileyerek başlar tamammı buna terbiye denir.ironEyE demiş ki:Evet 3 gün içinde gelecekmiş.Bazı bugları düzeltmeleri zaman alıcakmış...
Gm [KESİN] yazdı.Bende buraya [KESİN] yazdım.Ben ne yapabilirim?mania demiş ki:her 2 nizde insan 1 der arkadaşlar %100 doğru degil derdi dün grödün [KESİN] Yazan bendim sanırım![]()
ironEyE demiş ki:Terbiye dersini senden alsaydım burda mod olmama izin vermezlerdi...mania demiş ki:bak arkadaşım ilk 12 temmuz dediniz sonra 14 deiniz 14 oldu 3 gün dediniz 3 gün geççek 1 hafta öle öle arkadaşım insan özür dileyerek başlar tamammı buna terbiye denir.ironEyE demiş ki:Evet 3 gün içinde gelecekmiş.Bazı bugları düzeltmeleri zaman alıcakmış...
Ayrıca ben GM`in dediğini söylüyorum.Eğer özür dileyerek söze başlayacak biri varsa oda GM.Ben GM miyim?