Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
s.a ben warrior-style-xman 2 gün yoklugumda kardeşim buraları karıştırmış sro masters başvurusu felan istemiyordum msneme exldeki bir cok yöneticiyi eklemis o arkadaşlardanda özür diliyorum kardeşim adınada özür diliyorum rahatsızlık verdiysek özür dileriz özellikle okan abi - extraloob

k.bakmayın abiler ablalar

okan abi profilimin geri açılmasının bi şansı var mı ? benim birader yapmış abi sro masters secmelerine o girmiş sizin başlarınızı arıtan o bn sadece rock & metal ve rap fun clupteydim
sizlerden kardeşim adına tekrar tekrar özür diliyorum . . ..
;(

1- 4-5 Yıldır Oynuyorum
2- 3 Adet Çarım Var
3- http://yfrog.com/mx3u1aradaxdj
4- Bence En iyi Yapılandırma Warr/Cleric PvP Kralıdır(Skin+Bless i Basınca Pvp de yatmaz) 2. Olarakta Warr/Roque Takım Kapışmasında iyidir
5- İttirme Atarım Arksndan Meteor Tam O vurukende Salamander Blow Basarım
6- Takım Oyunu ( Bufflı olanlara Cleric abslote ile vurulması ve Defender Camplara Dalınmaması- Ek olarakta Herkez aynı kapıdan Dalması kalpede aynı yerden dalması ve adamları seçilmemesi)
7- Master Bana Göre 49 Kişinin Güvendiği biridir babası gibidir. Savaşlardn Sözünün Dinlendiği Kişidir Komutan gibi.Guildindeki Kişilerinn kişiklierini iyi bilmesi gerekir küfürbaz-hırısz vs gibileri guilde barındırmyn biri olmalıdır
8- Malasf Fazla Konu yazmam konulara cevap veririm genelde

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
iLLeGaL22 demiş ki:
1- 4-5 Yıldır Oynuyorum
2- 3 Adet Çarım Var
3- http://yfrog.com/mx3u1aradaxdj
4- Bence En iyi Yapılandırma Warr/Cleric PvP Kralıdır(Skin+Bless i Basınca Pvp de yatmaz) 2. Olarakta Warr/Roque Takım Kapışmasında iyidir
5- İttirme Atarım Arksndan Meteor Tam O vurukende Salamander Blow Basarım
6- Takım Oyunu ( Bufflı olanlara Cleric abslote ile vurulması ve Defender Camplara Dalınmaması- Ek olarakta Herkez aynı kapıdan Dalması kalpede aynı yerden dalması ve adamları seçilmemesi)
7- Master Bana Göre 49 Kişinin Güvendiği biridir babası gibidir. Savaşlardn Sözünün Dinlendiği Kişidir Komutan gibi.Guildindeki Kişilerinn kişiklierini iyi bilmesi gerekir küfürbaz-hırısz vs gibileri guilde barındırmyn biri olmalıdır
8- Malasf Fazla Konu yazmam konulara cevap veririm genelde

daha iyi olabilirdi.

B7B

rank8
2007'den beri silkroad oynuyorum.

Şu an bir charım var; http://img130.imageshack.us/img130/7646/sro2010111513145751.jpg

İki tür char tercihimdir , chinese türlü çarlarda ilk 20 level full str verilmiş sword / shield önerimdir, skilleri light-cold-bich olcak tabiki, cold el yakma olacak çünkü cold hem karşısındakini yavaşlatır hemde bazen dondurur bu ara size büyük bir avantaj sağlarki hem o ara karşınızdakinin hp'sini çok iyi yersiniz ve snow kullandıysanız o vurdugunda pek fazla etki etmez, snow bitse bile ölmemek için gerçekten iyi nedenleriniz olur çünkü hem shield hemde cold el yakma büyük işler yapabiliyor çoğu zaman, europe charlada ise rogue/warlock tercihimdir fakat buff konusunda gerçekten desteklenmesi lazım eğer ihtiyacı olan bufflar temin edilirse karşısındakini büyük bir hüsrana uğratır.

Life açıp görünmez olurum, meteor atarım ilk başta nerden geldigini görene kadar light ile ittirme vururum, ardından toprak atarım zaten ölmüş olur.

8'li party halinde gitmelerini öneririm çok sağlam olurlar, genellikler 4 köşeye, 4 farklı party yerleştirmelerini söylerim, önlerde str charların olmasını isterim çünkü tek vuruşta gitmemeleri lazım, arkalarında int charlar destek gelmelidir.Kesinlikle guild diğer oyuncuların arasına girmemesi lazım böylece çok rahat bir şekilde kaybetmiş olduğunuz anlamak çok kolay. Eğer rakip çok güçlüyse cleric charların bless basıp savaşa yardım etmelerini söylerim bu arada set ve item dizmeden kesinlikle fw'lere katılmamak gerektiğini belirtmem gerek.

Sözü doğru olup, insanları korkuyla değil sözüyle yönetebilecek kabiliyeti olan insan...

Ne yazık ki faydalı bir topic'im yok

1)Silkroad'a 80 cap'ta başlamıştım yılı hatırlayamıyorum.

2)Caspian'da 64 Lw warrior/cleric.("Nwo")

3)http://img574.imageshack.us/img574/8995/sro2010111415215538.jpg

4)Warrior/Cleric olur , şöyleki;

(Pvp'de)
Cleriği eline alır:Bless , Recovery , Hp orbit basar Warrioru alır:iron skin , mana skin , warcry basar adam ona 10 10 vurur :lol:

5)Life'ı basarım , yanına görünmez olarak giderim lighting ımpact skilini basarım ve fire blowla işi biter..

6) - (Hiç kale savaşına girmedim :oops: )

7)Bir master işini en iyi bilen kişi demektir..

8 ) -

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Boreas demiş ki:
1)Silkroad'a 80 cap'ta başlamıştım yılı hatırlayamıyorum.

2)Caspian'da 64 Lw warrior/cleric.("Nwo")

3)http://img574.imageshack.us/img574/8995/sro2010111415215538.jpg

4)Warrior/Cleric olur , şöyleki;

(Pvp'de)
Cleriği eline alır:Bless , Recovery , Hp orbit basar Warrioru alır:iron skin , mana skin , warcry basar adam ona 10 10 vurur :lol:

5)Life'ı basarım , yanına görünmez olarak giderim lighting ımpact skilini basarım ve fire blowla işi biter..

6) - (Hiç kale savaşına girmedim :oops: )

7)Bir master işini en iyi bilen kişi demektir..

8 ) -

yetersiz.

Arashi

Öğreniyorum
Silkroad'a başladığım zaman oyun daha 80 Level ile sınırlıydı

Kayda değer olarak biri eos biri alexander olmak üzere 2 server da 2 çarım var

Resimler:

Maresca 103 xBow Bard (EOS)

Link: http://i54.tinypic.com/33w5v9y.jpg

DaRe_DeviL_2 103 Level blader. Ancak şu an bow'a çeviriyorum (ALEXANDER)

Link: http://i56.tinypic.com/ohd0n.jpg

En sağlam çar yapılandırması Bicheon Fire Cold Yapılandırmasıdır. Bunu Armor set giydirerek çok daha sağlam bir hâle getirebilirsiniz. Armor giydiğinizde Mag Deff. az olacaktır ancak Fire deki mag deff. arttırıcı buff ile ve giysilere+takılara basacağınız blue oranları ile bu açığı kapatabilirsiniz.

Earth Fence skilini mutlaka basarım ki ilk yapılması gerekn şeydir. Zaten hızlı bir şekilde yaptığı için. Onu kullandıktan sonra Charged squall (elektrikle uzaklaştırma) kullanırım zaten hem skil kesiyor hem de uzaklaştırıyor. Hemen ardından meteor meteordan sonra ise salamander skilini kullanıp karşımadakini yatırırım

İlk başta kale savaşından bir gece önce tüm guildi bir araya toplar konuşurum taktiklerimizi ayarlarız ve tüm guilddekli online olacak oyuncuları Party lere level sıralamasına göre ve düzenli bir şekilde. Ayrıca her party e bir warior ve bir bard çar istisnasız olarak varsa bulundururum.
Union guilddekilerle ne yaptıysam onlarla da yapmaya çalışırım ki en mantıklı çözüm budur. Birlik olunca yapamayacağınız şey yoktur.

Bir evde aile babası nasıl ise oyunda da master lar odur. Guilddeki herhangi bir oyuncunun bir sıkıntısı olursa başka guildlerden biri ile onları halletmeye çalışır. Kendi unionundakiler ile iyi geçinmelidir ki serverde iyi bir birlik oluştursunlar. Master demek elinden gelebilecek hiçbirşeyi esirgememek demektir.

Silkroad Online Tuş Takımı Görevleri

Joymax Kimdir? Nedir?

Saygılarımla İyi Forumlar :kalp:

B7B

rank8
Okan abi benimkiside diğer sayfada kaldı bakarsan sevinirim gözünden kaçtı galiba :)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
güzel olsaydı eğer ilk gördüğümde onaylardım ki güzel olmamış demek ki.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt