- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
@warrior-style-xman,
süresiz banlanmıştır
süresiz banlanmıştır

iLLeGaL22 demiş ki:1- 4-5 Yıldır Oynuyorum
2- 3 Adet Çarım Var
3- http://yfrog.com/mx3u1aradaxdj
4- Bence En iyi Yapılandırma Warr/Cleric PvP Kralıdır(Skin+Bless i Basınca Pvp de yatmaz) 2. Olarakta Warr/Roque Takım Kapışmasında iyidir
5- İttirme Atarım Arksndan Meteor Tam O vurukende Salamander Blow Basarım
6- Takım Oyunu ( Bufflı olanlara Cleric abslote ile vurulması ve Defender Camplara Dalınmaması- Ek olarakta Herkez aynı kapıdan Dalması kalpede aynı yerden dalması ve adamları seçilmemesi)
7- Master Bana Göre 49 Kişinin Güvendiği biridir babası gibidir. Savaşlardn Sözünün Dinlendiği Kişidir Komutan gibi.Guildindeki Kişilerinn kişiklierini iyi bilmesi gerekir küfürbaz-hırısz vs gibileri guilde barındırmyn biri olmalıdır
8- Malasf Fazla Konu yazmam konulara cevap veririm genelde
Boreas demiş ki:1)Silkroad'a 80 cap'ta başlamıştım yılı hatırlayamıyorum.
2)Caspian'da 64 Lw warrior/cleric.("Nwo")
3)http://img574.imageshack.us/img574/8995/sro2010111415215538.jpg
4)Warrior/Cleric olur , şöyleki;
(Pvp'de)
Cleriği eline alır:Bless , Recovery , Hp orbit basar Warrioru alır:iron skin , mana skin , warcry basar adam ona 10 10 vurur![]()
5)Life'ı basarım , yanına görünmez olarak giderim lighting ımpact skilini basarım ve fire blowla işi biter..
6) - (Hiç kale savaşına girmedim)
7)Bir master işini en iyi bilen kişi demektir..
8 ) -
Gözden kaçmaz herkesi zaman ile izliyorlarhmmokbay demiş ki:Okan abi benimkiside diğer sayfada kaldı bakarsan sevinirim gözünden kaçtı galiba :)
Ya sabırExtrowe demiş ki:Sabretmeniz gerek biraz ben mesajımı attıktan 2 ay sonra olmuştum![]()
okan abi de bizi görcek miExtrowe demiş ki:Sabretmeniz gerek biraz ben mesajımı attıktan 2 ay sonra olmuştum![]()
Yerinde olmuşhmmokbay demiş ki:okan abi de bizi görcek miExtrowe demiş ki:Sabretmeniz gerek biraz ben mesajımı attıktan 2 ay sonra olmuştum![]()
![]()
olmadı yani benimki de abimextraloob demiş ki:güzel olsaydı eğer ilk gördüğümde onaylardım ki güzel olmamış demek ki.