Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
paşam sorun oluyorsa bu durum benim için sorun değil sana versinler...
Ben üstümde bişi yazsa da yazmasa da burdayım ve yine elimden geleni yaparım.
Bu durum sade burası için değil kullandığım diğer fororumvs. üyeliklerimde de böyledir
eğer faydalı olabileceğim veya söylemem gereken bişi varsa zaten söylüyorum ve yapıyorum..
aslında bu konuya bişiler yazarkende bi beklentim yoktu herkes yazmış bide ben yazayım dedim
saolsun okan kardeşim yakıştırmış.... 8)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
akreps demiş ki:
paşam sorun oluyorsa bu durum benim için sorun değil sana versinler...
Ben üstümde bişi yazsa da yazmasa da burdayım ve yine elimden geleni yaparım.
Bu durum sade burası için değil kullandığım diğer fororumvs. üyeliklerimde de böyledir
eğer faydalı olabileceğim veya söylemem gereken bişi varsa zaten söylüyorum ve yapıyorum..
aslında bu konuya bişiler yazarkende bi beklentim yoktu herkes yazmış bide ben yazayım dedim
saolsun okan kardeşim yakıştırmış.... 8)

canımsın hacım :muck: :kalp:

kusura bakma kardesim gercekten özür dilerim.
sadece ufak bi beklenti vardı oda olmadı sağlık olsun. sanada başarılar dilerim.
üstelemem hataydı. hak eden kazandı...

1-Şubat 2006,Athens Oasis falan yeni açılıyordu.
2-Kayda değer 90++ ise Şuan 3 tane (daha yüksek charlarım da oldu)
3-Öncekilerin ss leri elimde değil ama şuankini göstereyim viewtopic.php?f=562&t=223433&hilit=
4-Bence en sağlam build:
A: warlock-warrior ya da warlock-cleric ama kullanmasını bilmek lazım debuflarla rakibin phy ve mag defansını ciddi derecede düşürüp ardından uyutup 2h daredevil vurdumu karşıdakine 1 crit attığımız zaman dayanması zordur %90 yatar,2 crit garantilidir.Veya warlock-cleric isek aynı şekilde debufları atıp saldırabiliriz ya da canımız azsa kolay bir şekilde kendimizi healleriz.
B: -Fire bicheon force blade aşırı derecede sağlamdır favorilerim arasındandır kasması çok zordur fakat 110 lv ff yaptınızmı tadından yenmez pvp de ilk olarak bleed koymak için 96 lv de açılan skilli vururuz daha sonrasında phy ve mag defansını düşürmek için comboları yaparız ardından 1 ya da 2 tane (yatma durumune göre)yatır vururuz.Yattımı 2 2 olmak üzere 4 batır vururuz ve canımız azaldığında ise force un 110 lv da açılan stun skillini ve ardından force un heal skillinden 2 tane bastıkmı tamamdır.Bu taktikle çinleri çok rahat alırız fakat eu yan buildi cleric olanlara debuf işlemeyeceğinden force un anlamı kalmaz.
C: Warrior-cleric Burada hızlı olmamız şarttır bir skillden diğerine çok hızlı geçmemiz lazım ilk olarak axe ile bleed koyup,ardından stunu koyup hızlı bir şekilde 2h a geçip daredevili koyuyoruz bu rakibin canını baya azaltacaktır sonrasında ise canımız azaldığı takdirde bir orbit basıp yapabildiğimiz kadar daredevil vurmaya çalışıyoruz ve rakip bizi yatırdığı zaman(blade ise) yerde iken shild ve rodu elimize alıyoruz (daha az vurması için) sonrasında healliyip tekrar attack yazpıyoruz.
5-ilk olarak elektriğin ittirme skilliyle ittirip ardından tek atabileceksem meteor atarım eğer atamıyorsam salamander blow ile çabucak öldürürüm.
6-Guild ve unionun birlikte hareket etmesi lazım o yüzden fazla ayrılmamalarını party matchden ptlerin düzenli bir şekilde kurulmasını ve (benim tercihim) 2 warrior 2 cleric 4 wizz olarak kurulmasını söylerim bu pt sağlam bir şekilde kullanılırsa dayanabilecek yoktur.
7-Master guild ve unionda otoriteyi sağlayabilecek,guildin birlikte iş yapmasını,hareket etmesini ve koordinasyonunu sağlayacak kişidir.
8-

Ps:Tamamen bana aittir.

1-Silkroad'a 80Lv Cap varken başladım.
2-Silkroad'da iki adet kayda değer charım var
http://img251.imageshack.us/img251/9639/sro2010110916460740.jpg
4-Chin karakterlerde full int s/s nuker.Seti protector olmalı.Eu karakterlerde ise full str warrior/cleric.Seti light armor.
5-PvP başlayınca Earth Fence'mi açarım sonra Charged Squall ile ittiririm daha sonra Salamander Blow ile öldürürüm.
6-Hiç kimse kendi kafasına göre hareket etmeyecek.Herkes partisi ile hareket edecek.PvP yapılmayacak ve kaleyi almaya inanılacak.
7-Master gerektiği zaman abi gerektiği zaman kardeş,bütün herkesin sorunlarına koşabilecek bir kimse olmalıdır.
8-Boş

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Triptonic demiş ki:
1-Şubat 2006,Athens Oasis falan yeni açılıyordu.
2-Kayda değer 90++ ise Şuan 3 tane (daha yüksek charlarım da oldu)
3-Öncekilerin ss leri elimde değil ama şuankini göstereyim viewtopic.php?f=562&t=223433&hilit=
4-Bence en sağlam build:
A: warlock-warrior ya da warlock-cleric ama kullanmasını bilmek lazım debuflarla rakibin phy ve mag defansını ciddi derecede düşürüp ardından uyutup 2h daredevil vurdumu karşıdakine 1 crit attığımız zaman dayanması zordur %90 yatar,2 crit garantilidir.Veya warlock-cleric isek aynı şekilde debufları atıp saldırabiliriz ya da canımız azsa kolay bir şekilde kendimizi healleriz.
B: -Fire bicheon force blade aşırı derecede sağlamdır favorilerim arasındandır kasması çok zordur fakat 110 lv ff yaptınızmı tadından yenmez pvp de ilk olarak bleed koymak için 96 lv de açılan skilli vururuz daha sonrasında phy ve mag defansını düşürmek için comboları yaparız ardından 1 ya da 2 tane (yatma durumune göre)yatır vururuz.Yattımı 2 2 olmak üzere 4 batır vururuz ve canımız azaldığında ise force un 110 lv da açılan stun skillini ve ardından force un heal skillinden 2 tane bastıkmı tamamdır.Bu taktikle çinleri çok rahat alırız fakat eu yan buildi cleric olanlara debuf işlemeyeceğinden force un anlamı kalmaz.
C: Warrior-cleric Burada hızlı olmamız şarttır bir skillden diğerine çok hızlı geçmemiz lazım ilk olarak axe ile bleed koyup,ardından stunu koyup hızlı bir şekilde 2h a geçip daredevili koyuyoruz bu rakibin canını baya azaltacaktır sonrasında ise canımız azaldığı takdirde bir orbit basıp yapabildiğimiz kadar daredevil vurmaya çalışıyoruz ve rakip bizi yatırdığı zaman(blade ise) yerde iken shild ve rodu elimize alıyoruz (daha az vurması için) sonrasında healliyip tekrar attack yazpıyoruz.
5-ilk olarak elektriğin ittirme skilliyle ittirip ardından tek atabileceksem meteor atarım eğer atamıyorsam salamander blow ile çabucak öldürürüm.
6-Guild ve unionun birlikte hareket etmesi lazım o yüzden fazla ayrılmamalarını party matchden ptlerin düzenli bir şekilde kurulmasını ve (benim tercihim) 2 warrior 2 cleric 4 wizz olarak kurulmasını söylerim bu pt sağlam bir şekilde kullanılırsa dayanabilecek yoktur.
7-Master guild ve unionda otoriteyi sağlayabilecek,guildin birlikte iş yapmasını,hareket etmesini ve koordinasyonunu sağlayacak kişidir.
8-

Ps:Tamamen bana aittir.

yetersiz.

CheckPoint_ demiş ki:
1-Silkroad'a 80Lv Cap varken başladım.
2-Silkroad'da iki adet kayda değer charım var
http://img251.imageshack.us/img251/9639/sro2010110916460740.jpg
4-Chin karakterlerde full int s/s nuker.Seti protector olmalı.Eu karakterlerde ise full str warrior/cleric.Seti light armor.
5-PvP başlayınca Earth Fence'mi açarım sonra Charged Squall ile ittiririm daha sonra Salamander Blow ile öldürürüm.
6-Hiç kimse kendi kafasına göre hareket etmeyecek.Herkes partisi ile hareket edecek.PvP yapılmayacak ve kaleyi almaya inanılacak.
7-Master gerektiği zaman abi gerektiği zaman kardeş,bütün herkesin sorunlarına koşabilecek bir kimse olmalıdır.
8-Boş

yetersiz.

Kitty

Ben Charged Squall+Salamander Blow kombinasyonunu görmekten bıktım millet yazmaktan bıkmadı :p millet ben olsam dalmadan önce bi tuzağımı kurarım sonra geçerim tuzagin arkasına ondan sonra hmm Earth Fence'i açarım bu geliyo mu gelmeden önce elektrik ile ittiririm sonra mesh root ile sabitlerim uzakta kalır asıl sonra Salamander blowu açarım tuzak zaten bekliyo e yanıma gelene kadar ölmezse tuzakta kesin ölür :F
çalabilirsiniz :p

Heather demiş ki:
Ben Charged Squall+Salamander Blow kombinasyonunu görmekten bıktım millet yazmaktan bıkmadı :p millet ben olsam dalmadan önce bi tuzağımı kurarım sonra geçerim tuzagin arkasına ondan sonra hmm Earth Fence'i açarım bu geliyo mu gelmeden önce elektrik ile ittiririm sonra mesh root ile sabitlerim uzakta kalır asıl sonra Salamander blowu açarım tuzak zaten bekliyo e yanıma gelene kadar ölmezse tuzakta kesin ölür :F
Xbow char diyor tuzak kursan ne mesh root ile sabitlesen ne?

Kitty

CheckPoint_ demiş ki:
Heather demiş ki:
Xbow char diyor tuzak kursan ne mesh root ile sabitlesen ne?
en son glavie deği miydi o :D değiştirmişler :p bi kere imkansız o ya charged squall xbow ataklarından daha yavaş daha bilinçli bi test olması lazim kim düzenledi bunu:p

şu 5. soruyu yanıt vereyim wizard-bard car xbow-cleriği öldüremez xbow bless basıcak ve bard en fazla eart fence basar ve 15 sonra sonra die wizard ise blesli bi adami olduremz xbow heali var recoverisi var+kalan block var .diceksiniz wizardin kilitleme sikili falan var kiltler xbowunda var 5-10 sn herhalde oda onu basar rahatcana oldurur :D

duzceli01 demiş ki:
şu 5. soruyu yanıt vereyim wizard-bard car xbow-cleriği öldüremez xbow bless basıcak ve bard en fazla eart fence basar ve 15 sonra sonra die wizard ise blesli bi adami olduremz xbow heali var recoverisi var+kalan block var .diceksiniz wizardin kilitleme sikili falan var kiltler xbowunda var 5-10 sn herhalde oda onu basar rahatcana oldurur :D
xbow değil. rogue yani dagger da olabilir. ki daggersa istediği kadar bless acsın...

1- Venice serveri açıldığında başlamıştım 70caps varken. Tam tarihini bilmiyorum.
2-Kayda değer şuan 2 characterim var. Sattıklarım hariç. 109 warrior-cleric 110 olacak ve 108 nova stafflı wizard.. buyrun resimleri :arrow:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

3-ps: 109 %95 2-3 saat cvp gelmezse 110 olarak uplayacağım :P
- Resim Silinmiş.

4-Bana göre en sağlam char warrior-rogue'dir ama kullanmasını bilene... buyrun kendi yaptığım video.
Burada dikkat etmeniz gereken adamın yatıp yatmadığı değil Skill bara bakarsanız anlarsınız zaten :curtain:

European geldiğinde zaten chineseler bitti. daral:

5- ilk önce kullanacağımız skill charged squall olmalıdır ardındada salamander blow kullananabiliriz.
Ama gerçekçi olursak eğer adam bless bastığında işimiz biraz zor olabilir biggrint1

6- Kale savaşlarını ele geçirebilmeniz için önce guildinizde oluşturduğunuz kişilerin birlik beraberlik içinde hareket etmelerine bağlıdır.
sağlam 3-4 party oluşturduğunuz zaman zaten çelik duvar gibi birşey olur.
Aynı şekildede unionu da örgütlediğiniz zaman yenilmez olabilirsiniz...

7- Master lider demektir. Liderlik meziyeti olmayanlar bu görevi üstlenemezler bile 8)

8- Buyrun şu anda global konudur zaten. viewtopic.php?f=11&t=231388

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Rapidasasdas

Keşfediyorum
Bu sorularda 100 lvl wizard 98 lvl xbow uxbow istemedigi sürece öldüremez:)
Belki öldürür oda sansina felan 100 kere kapissalar 90 kere rahat xbow öldürür.
Taktik maktik hic bisey islemez. Hele wizard bide bard. Imkan sansi yok yani:d
Cleric olsa blessle öldürebilir belki ama bardken 100 pvp in 10 dan fazla yukari cikamaz.

Wizardı oynamayan rogue rogue der der durur... Hiç gerçekten sağlam oynayan birinin (wizard) karşısına çıktı mı o rogue arkadaşlar :twisted:

Zaten oyunun özünü bilen kişiler bu char bu charı hayatta yatıramaz gibi şeyler dememeli bence... Ona kalırsa 13lwde TG kesilmesi imkansızdır... Bakınız Open Beta günleri Bknz Xian serverı bendeniz kestim... Önemli olan o an elinin altında olan charın sınırlarını bilmen...

Başvursam mı başvurmasam mı karar veremedimmm Okan abi sen ne dersin? :twisted:

1-2006 yıllarında herhangi bir ayda!

2-2006'dan bu yana sattığım charları saymassak şu anda elimde 4 tane charım var.
ps:106-102-110-108 Lvl

3-
Char1: - Resim Silinmiş.
Vazgeçilmezim...
Char2: - Resim Silinmiş.
Power Level charım...
Char3: - Resim Silinmiş.
Hala kasmakta olduğum warrior/clericim itemsiz hali

4-Bana göre silkroad'a başladığım 2006dan beri her zaman vazgeçilmezim olan yapılandırma blade herzaman bu charı kasmışımdır.Aynı zamanda dual weapon bir build de denedim.
Örnek:bicheon+fire+pacheon Örnek2:bicheon+fire +heuksel
ps:İmmortal olmak yukardaki buildleri uygulamak gibidir :thumbsup:
En güzel yapılandırma bana göre blade+cold+fire. (Chine)
En güzel yapılandırma bana göre wizard+cleric. (Euro)

5-Euro charım sadece warrior var.Hiç wizard kasmadım ama. Chargen sgual+ardından barrier acarım en yüksek crite karşı life cekerim frozen spear vururum sanırım ittirmeydi 3 atack olan :mrgreen: ardından meteorla rakibin hp'sini 0'a indiririm.

6-Önemli olan asıl şey kalenin sahibi isek kale sahibi guild kalenin kapısına sağlam bir parti ile kale kapısı heallenir.Ayrıca kalenin kalbinde çok sağlam bir parti ile korumaya alinir ve kalenin kalbi heallenir.Ünionda arkadaşlarım ise gerek kale kapıları ve kale kapılarının dış güvenliğini sağlamaktir.Askeri mühedisler partisini toplayıp dışardaki karargah kurma bölgelerine zamansız saldırarak yok eder.Bana göre en önemliside budur.Karargah geçitlerini yıktığımız zaman dışarıdan içeriye ışınlanmak artı kaleye gelmek vs. bize kalenin güvenliğinde ek zaman kazandıracaktır.

7- Bana göre master bir topluluğu yönetebilmek aynı zaman da herkese eşit davranmak,sadece kendi çıkarlarını düşünmemek aynı zamanda arkadaşlarını da düşünmek.Guild memberlara küfürsüz saygılı hitab vs. gibi konular da örnek teşkil etmek. Kısacası aile kurmak ve bu aileyi en başarılı bir şekilde yönetebilmek.

8- [*]viewtopic.php?f=705&t=224102&p=2944574#p2944574[*]Biraz ticaret biraz güven birazda paylaşım :nod:

ps:Olumlu yada olumsuz pm atarsanız minnettar olurum.İyi forumlar :buddha:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt