Teşekkürler.extraloob demiş ki:mavii ilgilenecektir![]()

Teşekkürler.extraloob demiş ki:mavii ilgilenecektir![]()
beklemedeyim hocamextraloob demiş ki:mavii ilgilenecektir![]()
tam 5 gun olduextraloob demiş ki:mavii ilgilenecektir![]()
ozel pm kac defa attım ama ıyı yada kotu donmedıextraloob demiş ki:linki pm at mavii'ye![]()
tam cevap veremem ama extranın dikkatini çeken farklı bir özellik olsaydı anında sro master olurdunNiNCaSu demiş ki:ozel pm kac defa attım ama ıyı yada kotu donmedıextraloob demiş ki:linki pm at mavii'ye![]()
![]()
ben pek konusmayı sevmem en eskı uyeler arasındayımdır belkıde ama napayım yapımda bu kımse kımseyı kabullenmek zorunda degıldır.Lakin genede olumlu yada olumsuz cevap verılmesı lazımGramen demiş ki:tam cevap veremem ama extranın dikkatini çeken farklı bir özellik olsaydı anında sro master olurdunNiNCaSu demiş ki:ozel pm kac defa attım ama ıyı yada kotu donmedıextraloob demiş ki:linki pm at mavii'ye![]()
![]()
![]()
artık istemiyorum kaç gün geçti üstünden mavii'ye burdan çok teşekkür ediyorum ilgilenmediği için.Ama elbet bir sebebi vardır diye düşünüyorum.extraloob demiş ki:linki pm at mavii'ye![]()
NiNCaSu demiş ki:artık istemiyorum kaç gün geçti üstünden mavii'ye burdan çok teşekkür ediyorum ilgilenmediği için.Ama elbet bir sebebi vardır diye düşünüyorum.extraloob demiş ki:linki pm at mavii'ye![]()
ps:Üyeliği nasıl siliyoruz.Yardımcı olursanız sevinirim.
UPScintillate demiş ki:Bende başvuruyorum.
1 ) 2008 Yılında başladım.
2 ) Mevcut olmadığı için yazmıyorum. 2 Karakterim oldu ve ikisinide sattım.
3 ) //
4 ) Sağlamdan kastınızın ne olduğuna göre değişir. Unique için tank görevi görecek bir char için Warrior/Cleric, PvP için her zaman chinise tercihimdir. Fire - Cold Glavier en güzelidir.
5 ) İtemler önemli bu noktada. Ama eğer ikisinde de npc set ve weapon olduğunu varsayarsak; ayrıca ikisininde FF olduğunu düşünürsek Harp'i elime alır bufflanır ne varsa dökerim rogue'a. Belki şaşıracaksınız ama Wizard/Bard demiş soruda. Main build olarak wizard kullanın dememiş. Bard sadece mana basan gereksiz bir build değildir.
6 ) Partyler savaştan önce belirlenip savaşa katılacak herkese duyurulmalıdır. Her partyde en az 1 bard ve 1 cleric bulunmalıdır. Her partynin gerçek anlamda bir lideri olmalı ve guilddeki savaşı yöneten liderle uyum içinde hareket etmelidir. Bard kesinlikle hafife alınmamalı gerektiği zaman cleric kadar ömür kaynağı haline gelirler. Eğer tüm union birbiriyle uyum içerisindeyse birçok guildin yaptığı gibi unionun en iyileri birleşip bir kaleyi almalıdır. Bu durumda da aynı şekilde liderler ve playerlar arasında kopmaz bir bağ olması gerekir. Bu ortam sağlandığı takdirde kolay kolay o kaleyi almadan bırakmazsınız.
7 ) Ununu elemiş eleğini asmış adama denir "usta".
8 ) İdeal EU 8'li Party
Thief Suit |Hunter Suit Nedir Nasıl Alınır ?
Gold | Silver Coins Nedir ? Nerelerde Kullanılır ?
Herkse yardımcı olmaya çalışan biriyimdir. Silkroadı da gerçekten çok iyi biliyorum
NiNCaSu demiş ki:Yakın zamanda tekrar yapılandıracağız.