Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Gramen demiş ki:
NiNCaSu demiş ki:
extraloob demiş ki:
linki pm at mavii'ye 8)
ozel pm kac defa attım ama ıyı yada kotu donmedı :P
tam cevap veremem ama extranın dikkatini çeken farklı bir özellik olsaydı anında sro master olurdun :P
ben pek konusmayı sevmem en eskı uyeler arasındayımdır belkıde ama napayım yapımda bu kımse kımseyı kabullenmek zorunda degıldır.Lakin genede olumlu yada olumsuz cevap verılmesı lazım :thumbsup: Game master olsam ne Admin olsam ne makara:

Bende başvuruyorum.
1 ) 2008 Yılında başladım.
2 ) Mevcut olmadığı için yazmıyorum. 2 Karakterim oldu ve ikisinide sattım.
3 ) //
4 ) Sağlamdan kastınızın ne olduğuna göre değişir. Unique için tank görevi görecek bir char için Warrior/Cleric, PvP için her zaman chinise tercihimdir. Fire - Cold Glavier en güzelidir.
5 ) İtemler önemli bu noktada. Ama eğer ikisinde de npc set ve weapon olduğunu varsayarsak; ayrıca ikisininde FF olduğunu düşünürsek Harp'i elime alır bufflanır ne varsa dökerim rogue'a. Belki şaşıracaksınız ama Wizard/Bard demiş soruda. Main build olarak wizard kullanın dememiş. Bard sadece mana basan gereksiz bir build değildir.
6 ) Partyler savaştan önce belirlenip savaşa katılacak herkese duyurulmalıdır. Her partyde en az 1 bard ve 1 cleric bulunmalıdır. Her partynin gerçek anlamda bir lideri olmalı ve guilddeki savaşı yöneten liderle uyum içinde hareket etmelidir. Bard kesinlikle hafife alınmamalı gerektiği zaman cleric kadar ömür kaynağı haline gelirler. Eğer tüm union birbiriyle uyum içerisindeyse birçok guildin yaptığı gibi unionun en iyileri birleşip bir kaleyi almalıdır. Bu durumda da aynı şekilde liderler ve playerlar arasında kopmaz bir bağ olması gerekir. Bu ortam sağlandığı takdirde kolay kolay o kaleyi almadan bırakmazsınız.
7 ) Ununu elemiş eleğini asmış adama denir "usta".
8 ) İdeal EU 8'li Party
Thief Suit |Hunter Suit Nedir Nasıl Alınır ?
Gold | Silver Coins Nedir ? Nerelerde Kullanılır ?

extraloob demiş ki:
linki pm at mavii'ye 8)
artık istemiyorum kaç gün geçti üstünden mavii'ye burdan çok teşekkür ediyorum ilgilenmediği için.Ama elbet bir sebebi vardır diye düşünüyorum.

ps:Üyeliği nasıl siliyoruz.Yardımcı olursanız sevinirim.

Scintillate demiş ki:
Bende başvuruyorum.
1 ) 2008 Yılında başladım.
2 ) Mevcut olmadığı için yazmıyorum. 2 Karakterim oldu ve ikisinide sattım.
3 ) //
4 ) Sağlamdan kastınızın ne olduğuna göre değişir. Unique için tank görevi görecek bir char için Warrior/Cleric, PvP için her zaman chinise tercihimdir. Fire - Cold Glavier en güzelidir.
5 ) İtemler önemli bu noktada. Ama eğer ikisinde de npc set ve weapon olduğunu varsayarsak; ayrıca ikisininde FF olduğunu düşünürsek Harp'i elime alır bufflanır ne varsa dökerim rogue'a. Belki şaşıracaksınız ama Wizard/Bard demiş soruda. Main build olarak wizard kullanın dememiş. Bard sadece mana basan gereksiz bir build değildir.
6 ) Partyler savaştan önce belirlenip savaşa katılacak herkese duyurulmalıdır. Her partyde en az 1 bard ve 1 cleric bulunmalıdır. Her partynin gerçek anlamda bir lideri olmalı ve guilddeki savaşı yöneten liderle uyum içinde hareket etmelidir. Bard kesinlikle hafife alınmamalı gerektiği zaman cleric kadar ömür kaynağı haline gelirler. Eğer tüm union birbiriyle uyum içerisindeyse birçok guildin yaptığı gibi unionun en iyileri birleşip bir kaleyi almalıdır. Bu durumda da aynı şekilde liderler ve playerlar arasında kopmaz bir bağ olması gerekir. Bu ortam sağlandığı takdirde kolay kolay o kaleyi almadan bırakmazsınız.
7 ) Ununu elemiş eleğini asmış adama denir "usta".
8 ) İdeal EU 8'li Party
Thief Suit |Hunter Suit Nedir Nasıl Alınır ?
Gold | Silver Coins Nedir ? Nerelerde Kullanılır ?
UP :popcorn:

Silkroada ne zaman başladınız?

Silkroada 2005-2006 yıllarında başladım. O zamanlar 32 level olanları serverda kral olarak görürdük, hele urichi keseni , isy keseni göremezdik bile...

Silkroad'da kayda değer kaç karakteriniz var?

Silkroad'da her zaman bir serverda oynamışımdır. Server değiştirdiğim zaman oradaki charları kesinlikle satarım. Ve her zaman bir chara özen gösterirrim. Şu an 110 level 99 expi bulunan 2,6m sp si mevcut olan xbow-cleric mevcut. Ayrıca char çok bakımlııdır. Geçmiş charlarımda her buildden oynamışlığım vardır. Tek bir build oynamadım o da bard-cleric dir.

En yüksek leveli gösteririmisiniz?

Resimler:

En sağlam char yapılandırması nasıl olur?

En sağlam dediğiniz için akla direk warrior*cleric gelmektedir. Warrior*cleric in buffları tam olduğunda yatırmak çok zordur. Tabiki de karşı tarafında kendine özgü bufflarından başka buffları olmazsa. Warrior*cleric charı 110 lvl olarak düşünürsek, yatırabilecek tek bir char vardır. O da chine bow veya glaviedir. Fakat bu charların üstünlüğü itemlerle sağlanır. Kısacası 110 lvl warrior*cleric full nova ve ff olduktan sonra yatırılması imkansıza yakındır

100 level wizard-bard 98 lvl rague-bard kapıştırması sonucu nasıl olur ne yol izlersiniz?

burda demiş olduğunuz buff bard olduğu için wizard alır. Çok basit alır. Wizard elektirik ile düşmanı iter ve hemen arkasından meteor gönderir. rague nin kurtılma şansı yoktur.. eğer cleric olsaydı işler değişirdi.

Kale savaşlarında üstünlüğü ele geçirmek için ne yapılmadılır?

Kale savaşlarında üstünlük grup hareket etmek ve bufflu partyli sistem olarak gitmekle elde edilir. Kaleye saldırıyorsak: Partyler oluşturulmalı. warriorlar buffcı, wizardlar atak olmalı. ve her zaman arkada 1 2 resci bulundurulmalı. Kendi guildinden veya union guildden yatanı gördükten sonra hemen res çekmeli. Bu savaş kazanılır.

Kaleyi savunuyorsak her zmana zaman kaybı yapılmalıdır. bana göre şaşırtıcı olmak için kale savunanların unionları kale kapısı önünde beklemelidir ki ortalık karışsın. Yani bir kısmı kalenin içinde beklerken bir kısmı ise her zaman kalenin dışında olmalı. kapılar ne kadar geç kırılırsa o kadar iyidir. kapılar kırıldıktan sonra ise kuleler korunmalıdır. kuleler kalp gibi korunmalıdır. bu savaş kaybedilmez. ama tabiki grup ve party sistemi olmalıdır.

master ne demek?

masterın Türkçe anlamı ustadır. guild master; guild ustasıdır, silkroad master; silkroad ustasıdır.

başkalarına yardımcı olduğünuz silkroad linki verebilrimsiniz?

şuan bu var fakat genelde herkese yardımcı olurum cevap olarak...

link: viewtopic.php?f=822&t=242789

Herkse yardımcı olmaya çalışan biriyimdir. Silkroadı da gerçekten çok iyi biliyorum cicioe2

ya ARkadaslar oyunda en iyi çar diye bişey yok ayrıca mustafa renkçi de en iyi oyuncu deil ben mustafayla internet cafede cok sro oynadım onun bu ünvanın nedeni sadece turnuva ya katılmak oldu ver ewet çarı int çar oldugu için digerlerinde biraz üstün ve 2. ligi aldı bu onun en iyi oyuncu oldugu anlamına gelmez. burada şunu da söyleyim çarların hepsinde bi eksik yön var kimi itemiyle kimi tecrübesiyle bu açıgı biraz olsun kapttıyolar ama bana inanınki oyunda ne yaptıgını bilen birinin elinde kimse kurtulamaz.normal bir set normal bir silah biraz akıl biraz hız her şeye yeter:)

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt