Minotoche demiş ki:
Bot yeni update ile çalışmaktadır.
fireye giriyo onun için mediapk2 yi patchlememiz lazım ama program bozuk .loaderle girincede patchlemediğimiz için skiller gözükmüyo.çalışıyorsada bizede söylede bizde çalıştıralım summer4:

çalışmıyor sayın modum denemeden kulaktan dolma sözlerle gelme, onca ınsanınkı calısmıyorda bır senınkımı calısıyor

yahu dediklerini harfi harfine yapıyorum water ip yazıyorum fire server çıkıyor bide fire yazdım yine fire server çıktı arkadaş önceden giriyordu ondada oldu aynısı water yazıyor fire çıkıyor help me usta

DukeNukem demiş ki:
Minotoche demiş ki:
Bot yeni update ile çalışmaktadır.
fireye giriyo onun için mediapk2 yi patchlememiz lazım ama program bozuk .loaderle girincede patchlemediğimiz için skiller gözükmüyo.çalışıyorsada bizede söylede bizde çalıştıralım summer4:

SANA KATILIYORUM ÇALIŞIYORSA BİZEDE SÖYLEYİ VERİNDE BİZDE ÇALIŞTIRALIM

Kardeşim 400+ kişi indirip 20 kişi çalışmıyor yazıyorsa sizlerde bir sorun vardır. Gayet açık ver net bir anlatım çalışıyorda.

11d itemleri giyince bot çalışmıyor bankaya veya pete koymak lazım skill upladım bot invalit target deyip duruyor bunun çözümü yok mu db bot sıldım sro sıldım herşeyi denedım olmuyor

Yukarı Alt