![]() |
murat75 demiş ki:Arkadaşlar sizin gerçenten silkroadla bi alakanız varmı acaba ??? seal of sun silah 10 mil diyorsunuz adama gülerler be bence siz çok yenisiniz bu oyunda galiba yada sizin server işe yaramaz...ayrıca konuyu okuyan arkadaşlar lütfen 24 lvl seal of sun glavie ne yapar lütfen buraya yazsınlar herkesin yorumuna ihtiyacım var....
gEo demiş ki:Bana ks atıcak ve sun düşecek öyle mi? Pk olup adamı kesip yerden sun ı almak çok iyi bi fikir iş yapar . onun dışında alamazsanız da çok üzülmeye gerek yok oyun sonuçta
diğer tartışmalara gelince 16-24 lvl sun item lerin değeriyle ilgili eskiden ( bu party istemi ve party mobları gelmeden önce ) farm lık sunlar çok fazla para ediyordu 16 lvl sun bowlar 150-200m arası ediyordu özellikle eski serverlarda 2. charını kasan insanların paraları olduğu için charlarını sox la donatıolardı anca şu an için party sistemi geldiği için farm yapmak için sox a gerek yok . bi adet 80 lvl char la kendinizi kastırarak 2 haftada 300k sp yapabilirsiniz .
1 kişiye 1 tane sox item düşme konusuna gelincede alakası yok . 1 kişinin 3 tane 8D sun düşürdüğünü bilirim hepside weapon du.
Ewt değeri 10 mil. headbang2ft9 100mil nerden çıktı millet koleksiyon için alıo böle şeylerimurat75 demiş ki:dostum 24 lvl sosun glavie en az 80-100 milyon iyimisin sen???Zardock demiş ki:hiç kafama takmazdım 24 lvl sonucta ne ısıme yarıcakkı
yemin ederimki sen bu oyundan anlamıyorsun 24 lvl sun glavie 10 mil habioss demiş ki:Ewt değeri 10 mil. headbang2ft9 100mil nerden çıktı millet koleksiyon için alıo böle şeylerimurat75 demiş ki:dostum 24 lvl sosun glavie en az 80-100 milyon iyimisin sen???Zardock demiş ki:hiç kafama takmazdım 24 lvl sonucta ne ısıme yarıcakkı
murata katılıyorum bırakın bu oyunumurat75 demiş ki:dostum 24 lvl sosun glavie en az 80-100 milyon iyimisin sen???
Ewt değeri 10 mil. headbang2ft9 100mil nerden çıktı millet koleksiyon için alıo böle şeyleri
yemin ederimki sen bu oyundan anlamıyorsun 24 lvl sun glavie 10 mil ha![]()
![]()
![]()
bence sen silkroadı bırak nette flash oyunlardan oyna![]()
FLL zartlak show o bi kere o kadar ederse 64 sun +9 glavie yi düşnemyorum Confusedmurat75 demiş ki:dostum 24 lvl sosun glavie en az 80-100 milyon iyimisin sen???Zardock demiş ki:hiç kafama takmazdım 24 lvl sonucta ne ısıme yarıcakkı
sosun düşse noLur acaba Rolling EyesRomeo_ demiş ki:Bana ksyapabdan ıtem dusunce cıldırıyorum artık sos duserse Bılemem![]()