murat75 demiş ki:
Arkadaşlar sizin gerçenten silkroadla bi alakanız varmı acaba ??? seal of sun silah 10 mil diyorsunuz adama gülerler be bence siz çok yenisiniz bu oyunda galiba yada sizin server işe yaramaz...ayrıca konuyu okuyan arkadaşlar lütfen 24 lvl seal of sun glavie ne yapar lütfen buraya yazsınlar herkesin yorumuna ihtiyacım var....

valla gecen gün bende bi som buldum 18 lvl glave 50k verdim ve aldım. sunda olsa olsa 10-15 m eder derim

direk pk olurum aliirm sosunu koyarim bankaya giderim max %20 xp kaybederim sonrada o sosunla deli gbi kasarim :lol:

gEo

rank8
Bana ks atıcak ve sun düşecek öyle mi? Pk olup adamı kesip yerden sun ı almak çok iyi bi fikir iş yapar . onun dışında alamazsanız da çok üzülmeye gerek yok oyun sonuçta

diğer tartışmalara gelince 16-24 lvl sun item lerin değeriyle ilgili eskiden ( bu party istemi ve party mobları gelmeden önce ) farm lık sunlar çok fazla para ediyordu 16 lvl sun bowlar 150-200m arası ediyordu özellikle eski serverlarda 2. charını kasan insanların paraları olduğu için charlarını sox la donatıolardı anca şu an için party sistemi geldiği için farm yapmak için sox a gerek yok . bi adet 80 lvl char la kendinizi kastırarak 2 haftada 300k sp yapabilirsiniz .

1 kişiye 1 tane sox item düşme konusuna gelincede alakası yok . 1 kişinin 3 tane 8D sun düşürdüğünü bilirim hepside weapon du.

gEo demiş ki:
Bana ks atıcak ve sun düşecek öyle mi? Pk olup adamı kesip yerden sun ı almak çok iyi bi fikir iş yapar . onun dışında alamazsanız da çok üzülmeye gerek yok oyun sonuçta

diğer tartışmalara gelince 16-24 lvl sun item lerin değeriyle ilgili eskiden ( bu party istemi ve party mobları gelmeden önce ) farm lık sunlar çok fazla para ediyordu 16 lvl sun bowlar 150-200m arası ediyordu özellikle eski serverlarda 2. charını kasan insanların paraları olduğu için charlarını sox la donatıolardı anca şu an için party sistemi geldiği için farm yapmak için sox a gerek yok . bi adet 80 lvl char la kendinizi kastırarak 2 haftada 300k sp yapabilirsiniz .

1 kişiye 1 tane sox item düşme konusuna gelincede alakası yok . 1 kişinin 3 tane 8D sun düşürdüğünü bilirim hepside weapon du.

HERHALDE ilk olarak Aklıma Küfür Kapasitemi zorlamak Gelirdi Sonrada Verelini PK :lol:

o aldıgı sosunu dusurunceye kdr pk olurdum sanırım :lol: :mrgreen: kahvekeyfi ama adam aldıktan sona aklımdan gecenler herkesın aklından gecer sanırım :lol: dııııııttt :lol: :mrgreen:

bana oldu Exclamation adam buyuk ıhtımal bottu o bana ks yapardı öldü Exclamation yere 28 lwl sos necklace dusmesın mı ne sewınmıstım ks cının acı sonu Cool bıde ben olmustum 35+2 spearım dusmustu onuda hıc unutmam alan adamın ısmı aklımda kalsa vede gorseydım ver derdım vermessse murderer olurdum o sınırle :?!!!

bioss demiş ki:
murat75 demiş ki:
Zardock demiş ki:
hiç kafama takmazdım 24 lvl sonucta ne ısıme yarıcakkı
dostum 24 lvl sosun glavie en az 80-100 milyon iyimisin sen???
Ewt değeri 10 mil. headbang2ft9 100mil nerden çıktı millet koleksiyon için alıo böle şeyleri
yemin ederimki sen bu oyundan anlamıyorsun 24 lvl sun glavie 10 mil ha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bence sen silkroadı bırak nette flash oyunlardan oyna :mrgreen:

bana da oldu whitetiger keserken dalıcaktım ama lvl ufak diye yemedi alt a bastım hadi len ordan büyüde gel dedi server..... şimdi olsa katil olmazsam şerefsizim kafa göz dalarım vallaha Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

murat75 demiş ki:
dostum 24 lvl sosun glavie en az 80-100 milyon iyimisin sen???
Ewt değeri 10 mil. headbang2ft9 100mil nerden çıktı millet koleksiyon için alıo böle şeyleri
yemin ederimki sen bu oyundan anlamıyorsun 24 lvl sun glavie 10 mil ha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bence sen silkroadı bırak nette flash oyunlardan oyna :mrgreen:
murata katılıyorum bırakın bu oyunu

sosun silah ne işinize yarayacak demişsiniz 24 lvl sosuna +5 basılırsa 42+2 silaha denk oluyor yani 42 lvl e kadar kullanırsınız 30m falan eder satması zor doğru ama ben sox bir item veya weapon aldığımda işim bittiğinde satmam zaten kasaya koyarım durur
şunu bi düşünün 24 lvl çarla hyeongcheonlara tek atabilirsiniz bu çok iyi bir şey çinliler için (eu lular zaten yapıyo Sad( )

emc

rank8
Lafın gelişi 10 m dedi, daha sonra 30m eder diye düzeltti. Şu anda Alexander Server'da Lvl24 olarak Stall'larda 2 adet Sun Spear var satılık.
Sun Lv24 Blade
Sun Lv24 Sword
Sun Bow Lv24+4 ve Lv24+3 olarak 2 tane gördüm.
Genelde 45-80 m arası satıyorlardı.
Spear = 50 m en son aklımda kalan.
> Şimdiye kadar 2 kişide Lv24 Sun Glavie gördüm. Lv42 Sun Blade görmedim Fakat Spear, Glavie gördüm.

> Birinin Sun Glavie'i Lv24+5 ve Critical (+15)

Yukarı Alt