Pk yaparım yapamassam olurum
Gözüm kararır elımdeki sos Ks sonucu düştü

Gözüm kararır elımdeki sos Ks sonucu düştü

![]() |
Aslında kısmen bu arkadaş haklı çünkü sos ve itemler bence kişiye özel düşüyor yani bana belli bir süre item düşmeyince illaki bikaç gün sonra üst üste 4-5 item düşüyor... ama herşeye ragmen dediğiniz gibi sun için pk olmaya değer....Jigsaw demiş ki:Bence kutular yaratığın içinde birikmiyor yani kesince kişiye göre düşüyor görev torbaları da öyle mesela başkası KS yapınca görev torbamı alamazdım mesela. O yüzden pek önemsemezdim ama kıllanırdım zaten düşse sallamazdım benim şansım olamaz çünkü bana asla ama asla SOx item düşmez.![]()
+++++ demiş ki:bak bi keresinde başıma inanılmaz bi olay gelmiştiscorpionlarda kasıodum bi ara . bi baktım adamın biri scorpiona 3-4 vuruyo. bana dediki yardım ette keselim şunu silahım kırıldı durablity 0 oldu dedi. bende amaaan banane ya kendin kes dedim . sonra adam 3-4 vura vura vura kesti . bi baktım 32 sos shlied düştü . kafayı yicektim keşke yardım etseydim dedim
![]()
ducan demiş ki:geçen sene ezikken bir nuker çarım vardı 26 lwl ama o zman nuke ler açık degildi tabiki ok skillerini kullanıyodum demon horsenin gıant ı çıktı bi adam biraz daldı canın %20 sini götürdü ve ben daldım elinden aldım ve sosun eldiven çıktı ks yaptıgım adam bana 1 hafta boyunca sovdü vereyim diye ama tabiki de ben vermedim![]()
![]()