Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bana ks yapana sosun 8degree düşerse emin ol o herifi orada keserim hiç acımam bakarsın milyonda bir ihtimal de olsa invent te ki en kıymetli şey düşüyor belki geri düşer :lolmuch: :mrgreen:

extraloob demiş ki:
bana ks yapana sosun 8degree düşerse emin ol o herifi orada keserim hiç acımam bakarsın milyonda bir ihtimal de olsa invent te ki en kıymetli şey düşüyor belki geri düşer :lolmuch: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: extraokk
valla benim aklıma gelmemişti bravo düşünsene dediğin gibi birini sosun için kesiyorsun malzemeyi yerden alıyorsun town a dönerken yolda biri seni kesiyor adamı keserek aldığın sosun düşüyor invent ten kafayı üşütür insan giden onlarca exp e mi yanarsın yoksa sosun a mı :mrgreen: :mrgreen: Rolling Eyes

iCe_diVe

Bilgiliyim
murat75 demiş ki:
extraloob demiş ki:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: extraokk
valla benim aklıma gelmemişti bravo düşünsene dediğin gibi birini sosun için kesiyorsun malzemeyi yerden alıyorsun town a dönerken yolda biri seni kesiyor adamı keserek aldığın sosun düşüyor invent ten kafayı üşütür insan giden onlarca exp e mi yanarsın yoksa sosun a mı :mrgreen: :mrgreen: Rolling Eyes
giden exp e neden yanayım, sosunu aLdıLar gidiyoLar exp mi düşünürüm o an :lolmuch:

HeLL_SpY demiş ki:
murat75 demiş ki:
Zardock demiş ki:
hiç kafama takmazdım 24 lvl sonucta ne ısıme yarıcakkı
dostum 24 lvl sosun glavie en az 80-100 milyon iyimisin sen???
FLL zartlak show o bi kere o kadar ederse 64 sun +9 glavie yi düşnemyorum Confused
64+9 sun glavie düşünme zaten bence çünkü hayatın boyunca sahip olamayacağın bir item rüyanda görürsün onu anca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: perde

dostum burdaki yanlışı düzeltmek istiyorum... 13 tane gold farmer karakterim var oyunda 24 level sosun itemin earth ghostlarda düşme ihtimali trilyonda 1 den daha azdır hatta düşeceğine inanmıyorum ama her gün earth ghostlarda 4 tane sos düştüğünü garanti edebilirim. sosun 4 degree itemler hyongeonlarda (taş adamlar 30lv) düşüyor. o düşen sostur sun değil üzülme bişey olmaz yine düşürürsün :)

O an ALT tuşuna basar ,adamı seçer bi güzel bi crt patlatırım.ardına tüm skillere basarım.

EnDZoNe

güzey baslik tebrik ederim extrabeer 2 kez basima geldi aynen giant kesiyodum earh ghost adam geldi 2 koydu sosmu sommu artik neyse düştü işte .. bde peşine pis pis kocaman NİCEEEE yazdi.. delirdim ... bi kere taolistlerde kardeşim kasiyodu onun bi canavar kes sunu ole char yap diyodum tmm abi bi tane vurdu .. biz bladeiz haliyle uzun suruyo o lwlde kesmesi okcunun biri bi kodu yere halbert düşmütü muhtemelem 32 lwl delirmiştim :mrgreen: :mrgreen:

EnDZoNe

bi kerede botaan n çaldım .. ks aöık kasıyodu yanımd salak salak dolasıyodum 1 mob oldurucem die ... bi baktim ezik onumdeki canavarı kesti som halbert düştü almaya giderken itemi elim alt tusuna kaymis :mrgreen: :mrgreen: pk oldum ama som u da aldım hmm hmm

bannedddd

Buralıyım
İlk serverım Venice'de idim o zamanlar 30lvl yaptım ama elle kasmıştım. :mrgreen: Earth ghost kesiyordum , ben pure str tabii adam nuker ilk ben dalmıştım mob'a canı cok az kaldı bir nuke attı ve o kesmiş sayıldı. Sonra yerdeki kutu değişikti ne olduğunu bilmiyorum tabii. :mrgreen: Guild'e sordum bana hep normal kırmızı kutuda item çıkıyor bu değişikti falan onlarda bana sox demişlerdi ihihihiihih. :mrgreen: :lolmuch: Yani onun ne olduğunu bilmediğin için bir tepki vermedim. :mrgreen:

RoyalFlush

Bilgiliyim
gEo demiş ki:
1 kişiye 1 tane sox item düşme konusuna gelincede alakası yok . 1 kişinin 3 tane 8D sun düşürdüğünü bilirim hepside weapon du.

o kişi bal üretim tesislerindemi çalışıyo zira bi tarafları fena halde bal tutmuş durumda :lolmuch:

gEo demiş ki:
Bana ks atıcak ve sun düşecek öyle mi? Pk olup adamı kesip yerden sun ı almak çok iyi bi fikir iş yapar . onun dışında alamazsanız da çok üzülmeye gerek yok oyun sonuçta

diğer tartışmalara gelince 16-24 lvl sun item lerin değeriyle ilgili eskiden ( bu party istemi ve party mobları gelmeden önce ) farm lık sunlar çok fazla para ediyordu 16 lvl sun bowlar 150-200m arası ediyordu özellikle eski serverlarda 2. charını kasan insanların paraları olduğu için charlarını sox la donatıolardı anca şu an için party sistemi geldiği için farm yapmak için sox a gerek yok . bi adet 80 lvl char la kendinizi kastırarak 2 haftada 300k sp yapabilirsiniz .

1 kişiye 1 tane sox item düşme konusuna gelincede alakası yok . 1 kişinin 3 tane 8D sun düşürdüğünü bilirim hepside weapon du.
bu inanılmaz bişey 3 tane 8 degree sun weapon bu nasıl bir bal başka birinin daha böylesine 3 tane 8 degree sun silah düşüreceğini sanmıyorum aklım hayalim durdu adam tam balıkmış vallaa headbang2ft9 extraokk extrabeer

murat75 demiş ki:
Bide bence bir chara sadece bir defa sos som sun düşer birden fazla düşeceğini sanmam bana kalırsa...
benim daha 30 level olan farmer çarıma 4 tane sox düştü desem iki som iki sos extraokk

murat75 demiş ki:
arkadaşlar şöyle bişey düşündüm daha doğrusu başıma geldi ozaman eziktim dw da kasıyordum earthgost giant çıktı başladım kesmeye biri geldi delirmeye bastı ve benden az bişey daha fazla kesti sosun kutusu düştü ve düşen 24 lvl sosun glavie cri 15 dünyam karardı acaba diyorum size böyle bişey olsa neler hisederdiniz?
İYİ KAFADAN ATIYORSUN DERİM BANADA 31+1231321 CRI 12321412 ÇIKTI

iCe_diVe

Bilgiliyim
Unstopable demiş ki:
murat75 demiş ki:
arkadaşlar şöyle bişey düşündüm daha doğrusu başıma geldi ozaman eziktim dw da kasıyordum earthgost giant çıktı başladım kesmeye biri geldi delirmeye bastı ve benden az bişey daha fazla kesti sosun kutusu düştü ve düşen 24 lvl sosun glavie cri 15 dünyam karardı acaba diyorum size böyle bişey olsa neler hisederdiniz?
İYİ KAFADAN ATIYORSUN DERİM BANADA 31+1231321 CRI 12321412 ÇIKTI
hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bi kere banada oldu aynısı deil ama 49 +9 stuff düştü gözümün önünde mujigi giant kesiodum.adam geldi ve...... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Crying or Very sad ama benim oto modlarım war mesela küfür gibi hiç yazmadığım kadar hızlı yazmıştım Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Yukarı Alt