banada oldu ama ben ks yaptım tam alıyom ciant yattı sos düştü
![]() |
sen ne saçmalıyorsun arkadaşım post kasmak için bana çamur atmayın insan gibi cevap yazın buraya modlar dahil herkes cevap yazdı konuya biraz saygılı ol yaşın küçük belli adam ol biraz adam!!!!!!!!! MadUnstopable demiş ki:İYİ KAFADAN ATIYORSUN DERİM BANADA 31+1231321 CRI 12321412 ÇIKTImurat75 demiş ki:arkadaşlar şöyle bişey düşündüm daha doğrusu başıma geldi ozaman eziktim dw da kasıyordum earthgost giant çıktı başladım kesmeye biri geldi delirmeye bastı ve benden az bişey daha fazla kesti sosun kutusu düştü ve düşen 24 lvl sosun glavie cri 15 dünyam karardı acaba diyorum size böyle bişey olsa neler hisederdiniz?
deme bee buda zormuş vallaBaTTeRST demiş ki:ks yapana deilde taxi yapana düştü![]()
murat75 demiş ki:dostum 24 lvl sosun glavie en az 80-100 milyon iyimisin sen???Zardock demiş ki:hiç kafama takmazdım 24 lvl sonucta ne ısıme yarıcakkı
ya kardeşim siz bu oyunu bildiğinizden eminmisiniz neden sosun silahı bukadar hafife alıyorsunuz anlamıyorum kaç lvl sin sen 20 lvl falanmı ???serverde ortada sosun diye bişey bulunmuyor bile siz hafife alıyorsunuz arkadaşım bu konu başka sosun nekadar eder konusu değil bu başlığın sebebi belli Size ks yapana sosun düşerse neler hissederdiniz??? konu bu başka bişey için yorum yazmayım son noktayı koyuyorum silkroad oyununda silahların fiyatlarını benden daha iyi bilecek çok az insan var üzgünüm dostum onlardan biri sen değilsin bana akıl verecek kadar bilgin olduğunu sanmıyorum bu işler post kasmakla olmaz adamlar burda binlerce post kasıyor bikaç konu ekliyor noluyo sonra kısa sürede mod oluyor ama uzun sürmüyor kısa sürede adminler ne olduğunu anlıyor küt bannnn hadi bakalım tekrar baştan akıl vereceğine post kasmayı bırakıp icraat yap bence...StrongBreak demiş ki:uçma istersen Winkmurat75 demiş ki:dostum 24 lvl sosun glavie en az 80-100 milyon iyimisin sen???Zardock demiş ki:hiç kafama takmazdım 24 lvl sonucta ne ısıme yarıcakkı