slm arkadaşlar ne zamandır bunu beklıyordum :) okan abi sana cok kırıldım gerçekten bilmeni isterım ii oyunlar herkese yıne _Lotuss_ olarak donuş yapıyorum servera wizz şaşmaz :)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
nasıl yani kuzum lotus askerde yahu sen kimsin kardeşimi kuzeni mi karşıma 100 tane ben lotusum diyip beni kandırmaya çalışan salaklar çıktı artık lotus kim ben bile bilmiyorum.

extraloob demiş ki:
nasıl yani kuzum lotus askerde yahu sen kimsin kardeşimi kuzeni mi karşıma 100 tane ben lotusum diyip beni kandırmaya çalışan salaklar çıktı artık lotus kim ben bile bilmiyorum.
ha bu arada askerden gelelı 3 ay oldu neredeyse eski sılkroad oyuncularını bulamadım kımsede yardımcı olmadı gel demedı bende sunwordvipde takıldım yenı server gelene kdar tabı ordada kıng oldum sos+7 bow full sos set :) vs. vs.

yaw herkes orda yazan kadar bilgili salı günü açılıcak tahminen ama kesin olan hiçbirşey yok

Lrd

rank8
extraloob demiş ki:
emreasik demiş ki:
Yunanistan ve mitolojisi olmasa server adı bulamayacakmıştı bu joymax ares-hera-apollo.... vs vs.. şimdide petra

gaia'da oradan gelme kuzum biz nick önerisinde hep yunan mitolojisini veriyoruz neden biliyor musun 5000 tane tanrıları var da ondan oto boka tanrı demişler pff :twisted: :lol:
LOL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Yeni sw bende akıyorum Allahın izniyle :)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Yukarı Alt