- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
fb grubu da mı kuruldu walla helal twit var mı peki 

okan abi benım sınan benım bu uyelıgımı benden başkası kullanmaı kullanamazdaextraloob demiş ki:yok farklı tadlar deneyeceğim![]()
ha bu arada askerden gelelı 3 ay oldu neredeyse eski sılkroad oyuncularını bulamadım kımsede yardımcı olmadı gel demedı bende sunwordvipde takıldım yenı server gelene kdar tabı ordada kıng oldum sos+7 bow full sos set :) vs. vs.extraloob demiş ki:nasıl yani kuzum lotus askerde yahu sen kimsin kardeşimi kuzeni mi karşıma 100 tane ben lotusum diyip beni kandırmaya çalışan salaklar çıktı artık lotus kim ben bile bilmiyorum.
LOLextraloob demiş ki:emreasik demiş ki:Yunanistan ve mitolojisi olmasa server adı bulamayacakmıştı bu joymax ares-hera-apollo.... vs vs.. şimdide petra
gaia'da oradan gelme kuzum biz nick önerisinde hep yunan mitolojisini veriyoruz neden biliyor musun 5000 tane tanrıları var da ondan oto boka tanrı demişler pff![]()
![]()
gokogs demiş ki:3 ağustosda açılacak kanımca
hehe evtextraloob demiş ki:gokogs demiş ki:3 ağustosda açılacak kanımca
yeter uzatmasınlar artık bu salı açılsın işte cayır cayır kasalım heyecanlı ve kanlı olacak awwwww![]()
![]()
_PokerFace demiş ki:hehe evtextraloob demiş ki:gokogs demiş ki:3 ağustosda açılacak kanımca
yeter uzatmasınlar artık bu salı açılsın işte cayır cayır kasalım heyecanlı ve kanlı olacak awwwww![]()
![]()
bu arada biz 10 kişi kadar geliyoruz. ne bilim union falan olalım içimizde.
![]()