Okan abi kaldırmışlar rev6'dan server'i dün vardı.Acaba gelmeme ihtimali olabilirmiextraloob demiş ki:quaresma demiş ki:Server'ın ne zaman açılacagına dair NET bir bilgisi olan varmı?
Salı günü açılacak kuzum![]()

Okan abi kaldırmışlar rev6'dan server'i dün vardı.Acaba gelmeme ihtimali olabilirmiextraloob demiş ki:quaresma demiş ki:Server'ın ne zaman açılacagına dair NET bir bilgisi olan varmı?
rev6da server listte bulunmayan serveri orda daha fzla tutmak istememis olabilirExTrowe demiş ki:Okan abi kaldırmışlar rev6'dan server'i dün vardı.Acaba gelmeme ihtimali olabilirmiextraloob demiş ki:quaresma demiş ki:Server'ın ne zaman açılacagına dair NET bir bilgisi olan varmı?
![]()
bu salı dresle beraber gelicekUmarımrev6da server listte bulunmayan serveri orda daha fzla tutmak istememis olabilirOkan abi kaldırmışlar rev6'dan server'i dün vardı.Acaba gelmeme ihtimali olabilirmi![]()
![]()
![]()
En fazla 3 hafta sonra bırakacksnz serverı adım gibi eminimextraloob demiş ki:başlayacak olanlar hemen toplansınlar ben 1000 silk ile başlıyorum server'a![]()
hacım bilmiyorum demez misin senextraloob demiş ki:pre plus'tan aşağısı kurtarmaz kuzum ^^
ok saol 8 li parti kurucam 8 çar :))BLackSouL demiş ki:hacım bilmiyorum demez misin senextraloob demiş ki:pre plus'tan aşağısı kurtarmaz kuzum ^^
Yok beginner pre 40 tan sonra silinmez. bastığınız lvling 40- olması gerek sadece.
semih8145 demiş ki:bu gelecek olan serverın yanında büyük ihtimal germany yazacak gngwc 2009 türkiye sezonu bitti ve bittiği hafta malazgirt serverini açtilar şimdide almanyanın 2010 gngwc bitti onun için bu hafta açacaklar % 90 açilacak server bu salı çünkü malazgirt öyle olmuştu ...
bilmem ama gelecek çok büyük ihtimal belkide mısır olabilir hiç belli olmaz ama geçendede mazlazgirt serveri gngwc turnuvalarindan sonraki ilk haftada açıldı buda öle olacak büyük ihtimalextraloob demiş ki:semih8145 demiş ki:bu gelecek olan serverın yanında büyük ihtimal germany yazacak gngwc 2009 türkiye sezonu bitti ve bittiği hafta malazgirt serverini açtilar şimdide almanyanın 2010 gngwc bitti onun için bu hafta açacaklar % 90 açilacak server bu salı çünkü malazgirt öyle olmuştu ...
alman server'ı olmaz adı PETRA çünki![]()
emreasik demiş ki:Yunanistan ve mitolojisi olmasa server adı bulamayacakmıştı bu joymax ares-hera-apollo.... vs vs.. şimdide petra