ahmets demiş ki:
ben ve arkadaşım char kasıcas ve bt arıyorum sonuna kadar bbot kullanan pt full elle kasan bide banlanmıyalım tek build giden pt arıyom yoksa ff olunmuyor ve ezik oluyorus 2 kişiyiz pt warmı bizi kabnullenecek
Bence fazla ümitletme.Çünkü bu oyunun gidişatı pek fazla iyi değil.Ömrü 1 hafta anca.Yanlış tahmin etmiş olabilirim. :mrgreen:

ahmets demiş ki:
ben ve arkadaşım char kasıcas ve bt arıyorum sonuna kadar bbot kullanan pt full elle kasan bide banlanmıyalım tek build giden pt arıyom yoksa ff olunmuyor ve ezik oluyorus 2 kişiyiz pt warmı bizi kabnullenecek
tamam gelin bende yeni açtım char güzel bi party kurarız

__neo74__ demiş ki:
ahmets demiş ki:
tamam gelin bende yeni açtım char güzel bi party kurarız
Sendemi bro ya :mrgreen:

ya moralimi bozma:P pt ayrarıs o kolay ama görrsünüz bu sro 3-4 server daha açar baya talep war extraloobta duyurdu ileride baya iyi bi oyun olacaga benzio yada 1 hafta geçmeden kapancak bu 1 hafta bi dayansa gerisi kolay

pt düşünen warsa ben arkadaşımla warior-cleric yani warios sorunu çözüldü 6 char kaldı pt ye warmı gelecek

Yukarı Alt