Daha çok soğutcak bizi oyundan bu silkroad.qserdar35 demiş ki:Cidden oyun çok güzel ama bu checkler oyundan baya soğutuyor![]()
Daha çok soğutcak bizi oyundan bu silkroad.qserdar35 demiş ki:Cidden oyun çok güzel ama bu checkler oyundan baya soğutuyor![]()
?ahmets demiş ki:server bilgisi online dio ama yorumlar tam tersini sölüyor son durum ne ona göre indircem
saol indiryorum o sman hayırlısı 0 dan pt kasıcak warmı 2 kişi başlıcas arkadaşımla sıfırdan pt warsa katılalım aranıza bide sp exple orantılı dimi__neo74__ demiş ki:indirebilirsin yakında 2.sw gelior kapanması az olacak gibi
benimde worrior vardı ama sıktı şu an yeni char açtım oyu açılsın güzel bi party kuralımahmets demiş ki:saol indiryorum o sman hayırlısı 0 dan pt kasıcak warmı 2 kişi başlıcas arkadaşımla sıfırdan pt warsa katılalım aranıza bide sp exple orantılı dimi__neo74__ demiş ki:indirebilirsin yakında 2.sw gelior kapanması az olacak gibi
olmuş bile :)yenilmez16188 demiş ki:Eğer kapasite 2500 olursa oyunda çok lag olur.Rahat oynayamyız.
Eğer serverın durumu böyle giderse 3 ayda anca 10 olursun__neo74__ demiş ki:yeni char açanlar güzel bi party kuralım 100e kadar falan beraber kasalım pm PlayerOsman
bak bu güzeldiyenilmez16188 demiş ki:Eğer serverın durumu böyle giderse 3 ayda anca 10 olursun__neo74__ demiş ki:yeni char açanlar güzel bi party kuralım 100e kadar falan beraber kasalım pm PlayerOsman![]()
Thank you bro.__neo74__ demiş ki:bak bu güzeldiyenilmez16188 demiş ki:Eğer serverın durumu böyle giderse 3 ayda anca 10 olursun__neo74__ demiş ki:yeni char açanlar güzel bi party kuralım 100e kadar falan beraber kasalım pm PlayerOsman![]()
![]()
![]()
burda server kapasitesini göremedimyenilmez16188 demiş ki:Ona değil buna bak http://www.sroinfo.com/ver/elitesro.php#status