![]() |
sen önce beni bir guilde al sonra yarım bıra.... demusman demiş ki:Başladığım hiç bir şeyi yarım bıra.........
sinirden dövmüştür çocuguvolkanka demiş ki:birinin kardeşi oyundaydı . hala oyunda mı![]()
Kolpa sıkan türk çok var Kolpacılarvolkanka demiş ki:birinin kardeşi oyundaydı . hala oyunda mı![]()
benim kardeşim oynicak yanimda ona ilk önce bi pushkickDaykoo_Brs demiş ki:sinirden dövmüştür çocuguvolkanka demiş ki:birinin kardeşi oyundaydı . hala oyunda mı![]()
![]()
Klasik türk abisi herşeyi kardeşinden alan yada hep kardeşini ezen abi stayla__neo74__ demiş ki:benim kardeşim oynicak yanimda ona ilk önce bi pushkickDaykoo_Brs demiş ki:sinirden dövmüştür çocuguvolkanka demiş ki:birinin kardeşi oyundaydı . hala oyunda mı![]()
![]()
sonra ben oynarım
![]()
yol yakınken vazgeç bu sevdadanahmets demiş ki:oyun açıkmı şuan ben oyun abaşlamayı düşünüyorum ama aralıksız check gelio galiba sizce başlamalımıyım
Bi buluşamadıkki senle yahuuvolkanka demiş ki:sen önce beni bir guilde al sonra yarım bıra.... demusman demiş ki:Başladığım hiç bir şeyi yarım bıra.........![]()