Oyun açılmadı.Daha fazla bekleyemem .Kendinize iyi bakın arkadaşlar. 

Bence fazla ümitletme.Çünkü bu oyunun gidişatı pek fazla iyi değil.Ömrü 1 hafta anca.Yanlış tahmin etmiş olabilirim.ahmets demiş ki:ben ve arkadaşım char kasıcas ve bt arıyorum sonuna kadar bbot kullanan pt full elle kasan bide banlanmıyalım tek build giden pt arıyom yoksa ff olunmuyor ve ezik oluyorus 2 kişiyiz pt warmı bizi kabnullenecek
tamam gelin bende yeni açtım char güzel bi party kurarızahmets demiş ki:ben ve arkadaşım char kasıcas ve bt arıyorum sonuna kadar bbot kullanan pt full elle kasan bide banlanmıyalım tek build giden pt arıyom yoksa ff olunmuyor ve ezik oluyorus 2 kişiyiz pt warmı bizi kabnullenecek
Sendemi bro ya__neo74__ demiş ki:tamam gelin bende yeni açtım char güzel bi party kurarızahmets demiş ki:ben ve arkadaşım char kasıcas ve bt arıyorum sonuna kadar bbot kullanan pt full elle kasan bide banlanmıyalım tek build giden pt arıyom yoksa ff olunmuyor ve ezik oluyorus 2 kişiyiz pt warmı bizi kabnullenecek
bende öyle eu baya ilgi çekiyor ewt tekrarlıyom warmı pt katılmak isteyenyenilmez16188 demiş ki:Bu private serverde Eu olmasa oyunu oynamazdım.Sırf Eu için oynuyom.
oyun acılınca pm at PlayerOsman Wizardahmets demiş ki:bende öyle eu baya ilgi çekiyor ewt tekrarlıyom warmı pt katılmak isteyenyenilmez16188 demiş ki:Bu private serverde Eu olmasa oyunu oynamazdım.Sırf Eu için oynuyom.
tmm 2 warior 1 wizz olduk 0 dan kasıcas beyler warmı gelecek__neo74__ demiş ki:oyun acılınca pm at PlayerOsman Wizardahmets demiş ki:bende öyle eu baya ilgi çekiyor ewt tekrarlıyom warmı pt katılmak isteyenyenilmez16188 demiş ki:Bu private serverde Eu olmasa oyunu oynamazdım.Sırf Eu için oynuyom.
oyundaki nickin ne olucak?ahmets demiş ki:pek bilgim yok yeni nidirom aam ortalama 1-2 saat gb