- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
skill ekranından bir ss atarsan hemen ona da yardımcı oluruz karışmaz asla.
Ne Gibi ? Anlamadığın Bir Yer Varsa Buyrun Söyleyin Yardımcı Oluyoruz ..orginal demiş ki:biraz daha acıklayıcı olsa :S
Login sayfasının altında Multiclient şıkkını işaretler iseniz sorununuz çözülecektir.KozmonoT demiş ki:Ben açarken sro_client çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum programı kapatmak zorunda kalıyorum bir çar oyunda ikincisini sokmaya çalışırken bu hatayı alıyorum
windows vista kullanıyorum
yardım lütfen
Fenerli kardeşim dediğini yaptım bu seferde - Resim Silinmiş. bu hatayı alıyorum tam başlayacak oluyor bu hata geliyorfener1907 demiş ki:Login sayfasının altında Multiclient şıkkını işaretler iseniz sorununuz çözülecektir.KozmonoT demiş ki:Ben açarken sro_client çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum programı kapatmak zorunda kalıyorum bir çar oyunda ikincisini sokmaya çalışırken bu hatayı alıyorum
yardım lütfen
Bu hata hakkında bir bilgim yok :(KozmonoT demiş ki:Fenerli kardeşim dediğini yaptım bu seferde - Resim Silinmiş. bu hatayı alıyorum tam başlayacak oluyor bu hata geliyorfener1907 demiş ki:Login sayfasının altında Multiclient şıkkını işaretler iseniz sorununuz çözülecektir.KozmonoT demiş ki:Ben açarken sro_client çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum programı kapatmak zorunda kalıyorum bir çar oyunda ikincisini sokmaya çalışırken bu hatayı alıyorum
yardım lütfen
Silkroad Klosoru İçinde .dll vs Dosya Varsa Silin Düzelecektir..KozmonoT demiş ki:![]()
![]()
![]()
yardım edin
mac1 ayarlarıyla oynamak yerine charlar için ayrı ayrı klasör oluşturmak daha mantıklı olacaktır.kralshark demiş ki:2 tane sbot açamıorum
ben mac1 mac2 yi 0 yaptım hatta botcfg yi bile sildim ne söylendiyse yaptım ama error alıorum acayip değişik yazıların bulundugu kçük bi pencerede.
yardımcı olursanız sevinirim
(bu arada bilgisyara format atıp botu tekrardan yüklersem acc um tehlikeye girer mi?)
polat33 demiş ki:Eline sağlık güzel bilgilendirme.