- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray

Dosyalar
-
1,1 KB Okunma: 744
Son düzenleme:
hayır gerek yok. eger ayrı ayrı klasör olusturp ayrı klasörlerden charlarına girersen hem skill ayarları filan kaybolmaz hemde mac adress cnfg silmekle filan ugrasmazsınunderfire demiş ki:peki mac adresleri ile ilgili bir değişiklik yapmak gerekiyor mu?? kendi sitesinde "0" yazın falan denmiş, joymax'ın bot oldugunu anlamasını engellermiş.. yoksa ben mi yanlış anladım.. bildiğim kadarıyla önceden ayarlanmış 2 adet mac adresi war bot klasöründeki ayar dosyasında.. şimdi biz o mac adresiyle 2-3 char birden kasarsak anlamazlar mı??
anladım.. peki mesela ben şimdi kullandığım bot klasörünü kopyaladım aynen, adını değiştirip başka bir char için de onu kullanacağım.. skill ayarları, item ayarları falan da aynen kalacak tamam ama aynen kopyaladığım için mac adresleri de aynı olmayacak mı?? asıl merak ettiğim bu.. her ne kadar farklı klasör olsa da mac adresi aynı yani..MaRJiNaL demiş ki:hayır gerek yok. eger ayrı ayrı klasör olusturp ayrı klasörlerden charlarına girersen hem skill ayarları filan kaybolmaz hemde mac adress cnfg silmekle filan ugrasmazsınunderfire demiş ki:peki mac adresleri ile ilgili bir değişiklik yapmak gerekiyor mu?? kendi sitesinde "0" yazın falan denmiş, joymax'ın bot oldugunu anlamasını engellermiş.. yoksa ben mi yanlış anladım.. bildiğim kadarıyla önceden ayarlanmış 2 adet mac adresi war bot klasöründeki ayar dosyasında.. şimdi biz o mac adresiyle 2-3 char birden kasarsak anlamazlar mı??![]()
her karakter için ayrı klasör oluşturmalısınız. Her Sbot.exe ,farklı klasörlerden çalışıtırlması gerekiyor.Kizildeniz demiş ki:Arkadaşlar Bot Güncelendikten Sonra 2. Charı Açmayı Deniyorum Ama C(10) Hatası Veriyor Diğer Charımı Oyuna Sokamadım?..
Yardımcı Olabilirmisiniz ?