yardımcı olabilecek var mıbeyler sbot already executing hatası alıyorum 2.charı açıca bir yardım edermisiniz
2. bir sbot klasörü oluşturdun mu?yardımcı olabilecek var mı
Isro ise vip buffun olmadığı için bu hatayı veriyor olabilir.evet işin içinden çıkamadım ilk defa böyle hata verdi daha önce sıkıntı olmadan 3 / 4 tane yine açıyordum sbotla char
Aynı anda hem Silkroad hem de Silkroad-R’ye giremiyorsun diye biliyorum eğer vip buffun yoksa.isro da açık bir tane sbotta sro r ye giricem botla ama start game yazınca error already executing diyor
sbot cl yüzünden o hatayı veriyor diye biliyorum birini sbot ile birini phbot ile girersen hem sro r hem isro giriyoroyunun teki açık diğeri ıd girme yerine kadar gelse hiç ekran gelmeden error veriyor yoksa silk yükleyip denerdim her yere baktım hiç çözüm bulamadım
sbotla hem isro ya hede sroR ye giremez miyim yoksa format atsam da bişeyler değişmez misbot cl yüzünden o hatayı veriyor diye biliyorum birini sbot ile birini phbot ile girersen hem sro r hem isro giriyor![]()
Atsanda birşey değişmez istersen deneyebilirsinsbotla hem isro ya hede sroR ye giremez miyim yoksa format atsam da bişeyler değişmez mi
Kardes Kullandıgın Sbotun Tum Dosyalarını Kopyala Yenı Klasöre At Oyle Acarsın 2. carımerhabalar sbot ta (022) diye bir hata alıyorum ve clienti 2.pw yi girdikten sonra kapatıyor bunu 3. chara girmeye çalışırken yapıyor silk yükleme ile alakalı diyeceğim arkadaşım böyle bir hata almadan ve silk yüklemeden 5 char ile giriyor herhangi bir çözümü bilen ve ya sebebini bilen var mı acaba