![]() |
Tabi banlanıcak illegal bi olay istedigin botu kullan sonuçta illegal silk almıyorsan banned alıyorsan no problemalibey587 demiş ki:ya charhackter 'imiz banlanırsa...
evet aynı hata bende de var.galiba librarfiles ve net.framework yükleyınce sorun çözuluyor.ama buyuk ıhtımal librarfiles eksikliginden oluyodurdeadmaster demiş ki:server exe yi çalıştırınca böyle hata geliyor ne yapmalıyım.
- Resim Silinmiş.
Sen Hayatında virüs yada Trojan görmemıssın anlasışan.Onlardan bişey olmaz.araaya sıkşan bıkaç zararsız virüscük onlar.Ben aylardır kullanıyorum ve ayrıca pc her virüs var bişeycık olmuyor.olmaz.şiddet derecesi yüksek olmadıgı surece o virüslerden bişey olmaz...mahkumzindan demiş ki:Bey dikkat edın sbot crack de trojen war 4 tane adamın onun yüzünden çalındıı sbot crack yükledım 3-4 gün içinde adamım soyuldu ardı ardınaa sbot crack yapan lazım bana bilen tanıyana gören bana yardım cı olsun
http://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exeskyLion demiş ki:Arkadaşlar LİBRARYFİLES lazım olan varsa upload etsın lütfen
Pc şifayi kaptı yeniOsmanGelincik demiş ki:Suan pek fazla yardım da bulunamicam pc virüs yedi yapışkan online gamesi yedik temizledikten sonra yardıma geleceim max 30 dk :)