![]() |
Ekrandan bir görüntü verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım .RapidLy demiş ki:Loginde hata veriyor :S
Arkadaşım şuanda Sbot Loader'ı oLan Hardmod çalışır durumda değil .RapidLy demiş ki:Şunu LÜTFEN doğru düzgün anlatır mısınız tekrardan? Hardmodu açın diyor hangisini açacağız belli değil. Açıyorum öyle bir yazı gelmiyor. Lütfen baştan anlatın şunu....
Bana orjnal "sro_client.exe" yi uplayabilir misin acaba? Benimkinde sorun var error verip atıp duruyor?caglarrr demiş ki:Arkadaşım şuanda Sbot Loader'ı oLan Hardmod çalışır durumda değil .RapidLy demiş ki:Şunu LÜTFEN doğru düzgün anlatır mısınız tekrardan? Hardmodu açın diyor hangisini açacağız belli değil. Açıyorum öyle bir yazı gelmiyor. Lütfen baştan anlatın şunu....
Ve henüz yeni bir Loader da yapılmamıştır .
Eğer sorununuz Loader ile ilgili ise bir yardımda bulunamayız .
Diğer sorunlarınız için Login Failed Error Hatası alıyorsanız lütfen yönelgeleri bir daha izleyiniz .
Biraz beklersen yardımcı oLabilirim .RapidLy demiş ki:Bana orjnal "sro_client.exe" yi uplayabilir misin acaba? Benimkinde sorun var error verip atıp duruyor?caglarrr demiş ki:Arkadaşım şuanda Sbot Loader'ı oLan Hardmod çalışır durumda değil .RapidLy demiş ki:Şunu LÜTFEN doğru düzgün anlatır mısınız tekrardan? Hardmodu açın diyor hangisini açacağız belli değil. Açıyorum öyle bir yazı gelmiyor. Lütfen baştan anlatın şunu....
Ve henüz yeni bir Loader da yapılmamıştır .
Eğer sorununuz Loader ile ilgili ise bir yardımda bulunamayız .
Diğer sorunlarınız için Login Failed Error Hatası alıyorsanız lütfen yönelgeleri bir daha izleyiniz .
Başka bir sorunun oLursa çekinmeden sorabiLirsin .RapidLy demiş ki:Teşekkürler, bekliyorum...
Senin korkun oLmasın biLader ekLendiği an bu sitede oLacakdır ._AcuN_ demiş ki:herşey temiz ben kefil olabilirim :)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Not:Virüs programı orj Tam sürüm Norton Internet Security
Herşey güzel ama No dc si yok varda 3-4 kere denedikten sonra traffic yazısı gelmiyor (greyfox 1.198 no dc client ) bulan olursa eklesin lütfen...
Bot Şuanda çaLışır durumda .RapidLy demiş ki:Şu anda bot çalışmıyor değil mi?
Şuanda çaLışan bir Loader yok eLimize geçtiği takdirde payLaşıcağımızdan emin oLabiLirsiniz .Herolife demiş ki:Kardeşim No-DC Client yazmışsınız ama dc veriyo 2 denemeden sonra hardmod da çalışmıyor çalıştıran varsa pm atsın
Peki oyuna nasıl giriyorsunuz loader yoksa?caglarrr demiş ki:Bot Şuanda çaLışır durumda .RapidLy demiş ki:Şu anda bot çalışmıyor değil mi?![]()
Malesef öLe oLmaz .RapidLy demiş ki:Peki oyuna nasıl giriyorsunuz loader yoksa?caglarrr demiş ki:Bot Şuanda çaLışır durumda .RapidLy demiş ki:Şu anda bot çalışmıyor değil mi?![]()
Ben botu açıp login oluyorum daha sonra Rumata Loader ile normal giriş yapsam olur mu ki
![]()