Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
osmangelincik premiumumuz yok kullanamıyoz.Çalışan Nodc veya sbot uyumlu loader lazım ya bir araştırsan

premium alman gerekir yada sbot kullanmaman gerekir :D İsrobot alırsan no dc side war kendinden kendiside deniyor.Premium almana gerek kalmaz. 200 saati 10 lira

HardMod listener açınca No Disconnect Listening demiyor...

vista kullanıyorum...

Loopback ayarı nasıl oluyor...?

bot çok güzel çalışıyor yalnız durduk yere clientless a alıyor, ne yapabilirim?

Bey dikkat edın sbot crack de trojen war 4 tane adamın onun yüzünden çalındıı sbot crack yükledım 3-4 gün içinde adamım soyuldu ardı ardınaa sbot crack yapan lazım bana bilen tanıyana gören bana yardım cı olsun

HardModu acınca soyle hata veriyor.

"Uygulama yapılandırması dogru olmadıgından, bu uygulama başlatılamadı.Uygulamayı yeniden yukelemek sorunu çözebilir."

mahkumzindan demiş ki:
Bey dikkat edın sbot crack de trojen war 4 tane adamın onun yüzünden çalındıı sbot crack yükledım 3-4 gün içinde adamım soyuldu ardı ardınaa sbot crack yapan lazım bana bilen tanıyana gören bana yardım cı olsun
Sen Hayatında virüs yada Trojan görmemıssın anlasışan.Onlardan bişey olmaz.araaya sıkşan bıkaç zararsız virüscük onlar.Ben aylardır kullanıyorum ve ayrıca pc her virüs var bişeycık olmuyor.olmaz.şiddet derecesi yüksek olmadıgı surece o virüslerden bişey olmaz...

Ps:Charın başka nedenlerden dolayı doyulmuş bu acıkca bellı

Suan pek fazla yardım da bulunamicam pc virüs yedi yapışkan online gamesi yedik temizledikten sonra yardıma geleceim max 30 dk :)

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt