İstek üzerine kuruLumu için hemen bir video hazırlıyorum .llLeGoLaSll demiş ki:Daha Acıklayıcı Olması İçin Sunun Kurulumu İle İlgili Bir Video Yada Resimler Üzerinden Anlatırmısınız?
Lütfen BekLeyiniz ...
İstek üzerine kuruLumu için hemen bir video hazırlıyorum .llLeGoLaSll demiş ki:Daha Acıklayıcı Olması İçin Sunun Kurulumu İle İlgili Bir Video Yada Resimler Üzerinden Anlatırmısınız?
aklımdan geçeni okudun herkes zorlanıyor video çekicem ama aksama artıkllLeGoLaSll demiş ki:Daha Acıklayıcı Olması İçin Sunun Kurulumu İle İlgili Bir Video Yada Resimler Üzerinden Anlatırmısınız?
Ben hallettim 3 dk içerisinde sitede olucakdır .OsmanGelincik demiş ki:aklımdan geçeni okudun herkes zorlanıyor video çekicem ama aksama artıkllLeGoLaSll demiş ki:Daha Acıklayıcı Olması İçin Sunun Kurulumu İle İlgili Bir Video Yada Resimler Üzerinden Anlatırmısınız?
Çoğu arkadaşımız Youtube Adresine giremedikleri için download edmelerini daha cazip gördüm .OsmanGelincik demiş ki:İzin Veririm youtube yüklüyorsundur inş konuyada 1 sf sına ekliyebiliriz
İzlesene.com Upload Edemezmisin? İndirmekle Ugraşmasakcaglarrr demiş ki:Çoğu arkadaşımız Youtube Adresine giremedikleri için download edmelerini daha cazip gördüm .OsmanGelincik demiş ki:İzin Veririm youtube yüklüyorsundur inş konuyada 1 sf sına ekliyebiliriz
Yardımcı olabilmek için dosyayı Winrar aracılığı iLe sıkışdırdım .
Winrar'dan çıkarıp izleyenlerin kuruLum iLe iLgiLi sorunLarı kaLmıyıcakdır .
http://rapidshare.com/files/243379110/clip0003.rar.html
ESET NOD32 Tarama SonuçLarı :
![]()
Zamanımı aLır diye böyLe yapdım .llLeGoLaSll demiş ki:İzlesene.com Upload Edemezmisin? İndirmekle Ugraşmasakcaglarrr demiş ki:Çoğu arkadaşımız Youtube Adresine giremedikleri için download edmelerini daha cazip gördüm .OsmanGelincik demiş ki:İzin Veririm youtube yüklüyorsundur inş konuyada 1 sf sına ekliyebiliriz
Yardımcı olabilmek için dosyayı Winrar aracılığı iLe sıkışdırdım .
Winrar'dan çıkarıp izleyenlerin kuruLum iLe iLgiLi sorunLarı kaLmıyıcakdır .
http://rapidshare.com/files/243379110/clip0003.rar.html
ESET NOD32 Tarama SonuçLarı :
![]()
Yahu adam link ile birlikte tarama sonuçlarını koymuş. Daha neyin kavgasını yapıyosunuz? Neye güvenemiyosunuz?caglarrr demiş ki:Ayrıca neden indirmek istemedin onu da merak etmiş durumdayım .
Bana güvenmiyor musun açıkca söyleyebilirsin ?
Ps : Bir yetkiLi dosyayı indirip güvenLi oLup oLmadığını onayLarsa sevinirim .
Lütfen Birazda oLsa emeğe saygı .![]()
Bende haLa neden güvenilmediğine anlam veremiyorum .Wax Whine demiş ki:Yahu adam link ile birlikte tarama sonuçlarını koymuş. Daha neyin kavgasını yapıyosunuz? Neye güvenemiyosunuz?caglarrr demiş ki:Ayrıca neden indirmek istemedin onu da merak etmiş durumdayım .
Ben Sana Güveniyorum Artık Download Yapmayı Kısıtladım TTnet iyice costu eve 70 ytl internet faturası gelince gerisi malum :Scaglarrr demiş ki:Ayrıca neden indirmek istemedin onu da merak etmiş durumdayım .
Güvenmiyorum dedin dimi yani yanLış anlamadım ?llLeGoLaSll demiş ki:Ben Sana Güveniyorum Artık Download Yapmayı Kısıtladım TTnet iyice costu eve 70 ytl internet faturası gelince gerisi malum :Scaglarrr demiş ki:Ayrıca neden indirmek istemedin onu da merak etmiş durumdayım .
![]()
Düzelttim Ucmusumcaglarrr demiş ki:Güvenmiyorum dedin dimi yani yanLış anlamadım ?llLeGoLaSll demiş ki:Ben Sana Güveniyorum Artık Download Yapmayı Kısıtladım TTnet iyice costu eve 70 ytl internet faturası gelince gerisi malum :Scaglarrr demiş ki:Ayrıca neden indirmek istemedin onu da merak etmiş durumdayım .
![]()
Çünkü cümlenin gerisi güveniyorum gibi geLdi .
Yardımcı oLabildiysem ne mutLu .alcapone53 demiş ki:çok saol abi hemen indiricem
Anlaman yeterLi .Ben Sana Güveniyorum Artık Download Yapmayı Kısıtladım TTnet iyice costu eve 70 ytl internet faturası gelince gerisi malum :S
Güvenmiyorum dedin dimi yani yanLış anlamadım ?
Düzelttim Ucmusum![]()
İyi Tamam Yüzüme Vurma Artıkcaglarrr demiş ki:Düzelttim UcmusumBen Sana Güveniyorum Artık Download Yapmayı Kısıtladım TTnet iyice costu eve 70 ytl internet faturası gelince gerisi malum :S
Anlaman yeterLi .
Güvendiğin için TeşekkürLer .![]()
Ayrıca şunu da söyLemek istiyorum .
Bir dosyayı indirmekLe o dosyanın videosunu izlemek arasında bir fark yok .![]()
TmmllLeGoLaSll demiş ki:İyi Tamam Yüzüme Vurma Artıkcaglarrr demiş ki:Düzelttim UcmusumBen Sana Güveniyorum Artık Download Yapmayı Kısıtladım TTnet iyice costu eve 70 ytl internet faturası gelince gerisi malum :S
Anlaman yeterLi .
Güvendiğin için TeşekkürLer .![]()
Ayrıca şunu da söyLemek istiyorum .
Bir dosyayı indirmekLe o dosyanın videosunu izlemek arasında bir fark yok .![]()
![]()
Öncesinde server.exe yi çalışdırdığından eminsin değil mi?llLeGoLaSll demiş ki:Senin Videonda Sbot Loadare Tıkladınmı Loader Acılıyo Bende Tıkladımmı Acılmıyo ?