![]() |
hep aynı fontları kullanmışın Sadnacru demiş ki:-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.,
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
ii de sadece yazı yazmışsın Confusedtoneist demiş ki:Bende ölesine yollim dedim eğer güzel olmussa v.ı.p yapmayı unutmayın derim bi 5dk lık calısma sro ilede ilgili buyrun beyler;-Resim Silinmiş.
Bu imzayla pek proya benzemiyorsun bence..efwajenza demiş ki:tamam bi kaç bişey yapayım koyarım![]()
ben ne oldum hiç birşey söylememişiniz çok mu kötü çalışmalar EmbarassedBuGRaS demiş ki:bende vip olmak istiyorum olursam sevinirim çalışmalarım
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
biraz daha çalış WinkBuGRaS demiş ki:ben ne oldum hiç birşey söylememişiniz çok mu kötü çalışmalar Embarassed
üstad o ne öyle Shocked öyle bir resim bulamadım imzaya koymak için Sadnuk3r_tr demiş ki:biraz daha çalış WinkBuGRaS demiş ki:ben ne oldum hiç birşey söylememişiniz çok mu kötü çalışmalar Embarassed
karakter benim de hoşuma gitti de bg güzel olmadı NeutralTheMyth_ demiş ki:üstad o ne öyle Shocked öyle bir resim bulamadım imzaya koymak için Sadnuk3r_tr demiş ki:biraz daha çalış WinkBuGRaS demiş ki:ben ne oldum hiç birşey söylememişiniz çok mu kötü çalışmalar Embarassed
güzel gidiyo Winknacru demiş ki:2, nasıl onla ugrastım biraz ama elimden bu kdr geldi Crying or Very sad
tşkler yorum içinJasonWalker demiş ki:güzel gidiyo Winknacru demiş ki:2, nasıl onla ugrastım biraz ama elimden bu kdr geldi Crying or Very sad