- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
jason sende görseller berbat bence ilk olarak kendine parlak kaliteli high def. görseller bulmaya bak.
![]() |
bu nasıl ??extraloob demiş ki:jason sende görseller berbat bence ilk olarak kendine parlak kaliteli high def. görseller bulmaya bak.
işte o olmuyo .. Nasıl Yapıldığını Bilsem Sadextraloob demiş ki:tweety görseli bütürlü falan çok kötü yahu penny in ronin in görsellere bak nasıl metalik gibi parlıyorlar oralardan feyz al Wink
çalışcam yarınextraloob demiş ki:netten bulacaksın kaliteli görselleri bir dünya image banklar var :?!!!
"L" nerde "N" nerde yanlıslıkla basnıs olamasın demi WinkLeKe demiş ki:Beyler Benim 4 Tane Web Sitem Oldu Deneyimliyim Forumda Anlamadıgm Sey Yoktur Wink
Smf + Vbulletin + Phbb2 Vs.
Buda Benden...
-Resim Silinmiş.
çapişşşextraloob demiş ki:yazıya efect arama yazıya font ara Cool
bg için efect arayacaksın konuda renklere önem vereceksin onların uyumunu sağlayacaksın capişş
sende kızlara taktınTheMyth_ demiş ki:-Resim Silinmiş.
yeni imzam extraokk
kim takmaz kinuk3r_tr demiş ki:sende kızlara taktınTheMyth_ demiş ki:-Resim Silinmiş.
yeni imzam extraokk![]()
8 font indirdim 11 brush indirdim hadi bakalım nolcak sonumuzextraloob demiş ki:yazıya efect arama yazıya font ara Cool
bg için efect arayacaksın konuda renklere önem vereceksin onların uyumunu sağlayacaksın capişş