screamadle demiş ki:Hayırlı olsun Tolga sevindim senin adına Wink

![]() |
screamadle demiş ki:Hayırlı olsun Tolga sevindim senin adına Wink
hislerimde yanılmamışım Coolnuk3r_tr demiş ki:tolga BENCE vip olmalısın extrabeer extraokk
nuk3r_tr demiş ki:hislerimde yanılmamışım Coolnuk3r_tr demiş ki:tolga BENCE vip olmalısın extrabeer extraokk
hayırlı olsun![]()
Ty WinkDampyrE demiş ki:hayırlı olsun extrabeer
darısı benim ßaşıma Rolling EyesMorwena demiş ki:hade darısı öbür memberlerin başına Cool
bgler muhteşem . beyazlıkları yok farzedersek güzel gidyo .. yalnız hoşuma gitmeyen bişey var :?!!! hep aynı fontu kullanıyorsun ve bu hiç hoş durmuyor ... Farklı fontlara yönelBeijo demiş ki:İşte çalışmalarım (v8.0) ... elimde cs2 olmadıgı için ( 2-3 haftadır indircem güya ama bi türlü vakit bulaıyorum ) arka planlar beyaz kaldı ...değerlendirirken arka planı görmeyin ^^
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
inş. beğenirsiniz... eğer beğendiniz bi tane olursa söyleyin düzenleyip size verebilirim extraokk
üşenme .. mesela bende toplam 1250 font var..Beijo demiş ki:valla üşeniyorum font indirmeye .. neyse saol yorumun için Wink
ohaeJasonWalker demiş ki:üşenme .. mesela bende toplam 1250 font var..Beijo demiş ki:valla üşeniyorum font indirmeye .. neyse saol yorumun için Wink
hava mı atıon 3000 in üzerinde var beni geçen olmasın onu geçmek için reklamcı tanıdıkları ziyaret etmek zorunda kalıcamJasonWalker demiş ki:üşenme .. mesela bende toplam 1250 font var..Beijo demiş ki:valla üşeniyorum font indirmeye .. neyse saol yorumun için Wink
asıl sen hava atıon olmnuk3r_tr demiş ki:hava mı atıon 3000 in üzerinde var beni geçen olmasın onu geçmek için reklamcı tanıdıkları ziyaret etmek zorunda kalıcamJasonWalker demiş ki:üşenme .. mesela bende toplam 1250 font var..Beijo demiş ki:valla üşeniyorum font indirmeye .. neyse saol yorumun için Wink![]()