-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

YAPTIKCA KOYARIM... extraokk

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
xtollgax demiş ki:
-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

YAPTIKCA KOYARIM... extraokk
bu ablayı koymuş ya bence hak etmiştir VIP olmayı extrabeer

Son düzenleme:
Eğer VIP Olursam Bu İmza İsime Yarıcaktır extrabeer

-Resim Silinmiş.

NASILL ¿? Shocked

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
extrabeer ya beyler resim göndereceksek nereye ve nasıl gönderecez elimde süper resimler var kahvekeyfi saygılarımla
detective TR_princes detective
olympus pm lerinizi beklerim

amorphiss2 demiş ki:
extrabeer ya beyler resim göndereceksek nereye ve nasıl gönderecez elimde süper resimler var kahvekeyfi saygılarımla
detective TR_princes detective
olympus pm lerinizi beklerim
www.imageshack.us a gir Gözat Direk gelir karsına Gözat a Tıqla Resmini Seç ve Gelen Lİnklerden En alttakini Secerek Buraya
==> Link yazan yere imageshack te veren link i yapıstır ve yolla tabi -- KENDİ CALISMAN OLMASI LAZIM RESMİN

ben niye olamadım VIP photoshop yapmaktan soğudum 1 aydır yapmıyom Sad çok kötü değildi bazı insanların kine göre adam kötü koyuyo VIP oluyo Crying or Very sad

BuGRaS demiş ki:
ben niye olamadım VIP photoshop yapmaktan soğudum 1 aydır yapmıyom Sad çok kötü değildi bazı insanların kine göre adam kötü koyuyo VIP oluyo Crying or Very sad
kimmiş o kötü koyupta vip olan ? hiç haketmeyipde giren yok vip e (ben hakettimmi bilmiyorum ama diğerleri hakedio bence)

BuGRaS demiş ki:
pslerinin biraz daha üzreinde çalış sen 2 gün yaptın ps hemen pes ediyorsun ..

JasonWalker demiş ki:
BuGRaS demiş ki:
pslerinin biraz daha üzreinde çalış sen 2 gün yaptın ps hemen pes ediyorsun ..
Aynen 2 gunde ogrenilcek bişi deil bu gerçi benim ogrenmem biraz hızlı oldu sanki oda Ronin ve VİP teki arkadasların verdikleri topicler sayesinde... extrabeer Ty for all VIP Members..

Yukarı Alt