ExtraLoobda Yeniyim Ve Bu Resimleri Nasıl Yaptığınızı Merak Ediyorum Söylermisiniz Acaba?
nuk3r_tr demiş ki:tolga BENCE vip olmalısın extrabeer extraokk
bu ablayı koymuş ya bence hak etmiştir VIP olmayı extrabeerxtollgax demiş ki:-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
YAPTIKCA KOYARIM... extraokk
extrabeerextraloob demiş ki:bu ablayı koymuş ya bence hak etmiştir VIP olmayı extrabeerxtollgax demiş ki:-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
YAPTIKCA KOYARIM... extraokk
www.imageshack.us a gir Gözat Direk gelir karsına Gözat a Tıqla Resmini Seç ve Gelen Lİnklerden En alttakini Secerek Burayaamorphiss2 demiş ki:extrabeer ya beyler resim göndereceksek nereye ve nasıl gönderecez elimde süper resimler var kahvekeyfi saygılarımla
detective TR_princes detective
olympus pm lerinizi beklerim
kimmiş o kötü koyupta vip olan ? hiç haketmeyipde giren yok vip e (ben hakettimmi bilmiyorum ama diğerleri hakedio bence)BuGRaS demiş ki:ben niye olamadım VIP photoshop yapmaktan soğudum 1 aydır yapmıyom Sad çok kötü değildi bazı insanların kine göre adam kötü koyuyo VIP oluyo Crying or Very sad
pslerinin biraz daha üzreinde çalış sen 2 gün yaptın ps hemen pes ediyorsun ..BuGRaS demiş ki:ben niye olamadım VIP photoshop yapmaktan soğudum 1 aydır yapmıyom Sad çok kötü değildi bazı insanların kine göre adam kötü koyuyo VIP oluyo Crying or Very sad
Aynen 2 gunde ogrenilcek bişi deil bu gerçi benim ogrenmem biraz hızlı oldu sanki oda Ronin ve VİP teki arkadasların verdikleri topicler sayesinde... extrabeer Ty for all VIP Members..JasonWalker demiş ki:pslerinin biraz daha üzreinde çalış sen 2 gün yaptın ps hemen pes ediyorsun ..BuGRaS demiş ki:ben niye olamadım VIP photoshop yapmaktan soğudum 1 aydır yapmıyom Sad çok kötü değildi bazı insanların kine göre adam kötü koyuyo VIP oluyo Crying or Very sad
Wjesuswan demiş ki:xtollgax
VIP sin...Hayırlı olsun... Cool
hayırlı olsun :))xtollgax demiş ki:Wjesuswan demiş ki:xtollgax
VIP sin...Hayırlı olsun... CoolW xDD Teşkür ettim :))))))
Saol extrabeerJasonWalker demiş ki:hayırlı olsun :))xtollgax demiş ki:Wjesuswan demiş ki:xtollgax
VIP sin...Hayırlı olsun... CoolW xDD Teşkür ettim :))))))